Hirdetés

A Battle pontok jobb kihasználási lehetőségein dolgozik a PUBG Corp.

Heldeus | 19/06/18 15:10
Cikk mentése

A fejlesztők azt ígérik, hogy új lehetőségeket biztosítanak a BP-k felhasználására.

Hirdetés

A PUBG Corp. közzétett egy bejegyzést, amiben a BP-ről azaz a Battle pontokról beszélnek. Azt írták, hogy tisztában vannak vele, hogy a játék egyéb fejlesztési folyamatai, hibajavításai mellett egy kicsit elfeledkeztek a BP rendszerről, most azonban előveszik, és különféle újításokat eszközölnek rajta.

Ez alatt azt kell érteni, hogy a játékosoknak több lehetőséget adnak majd a pontjaik elköltésére, a júniusi PC frissítéssel például újabb BP-ért megvásárolható kiegészítőket tesznek majd be a store-ba. Az alábbi grafikonon azt figyelhetjük meg, hogy a játékosok 2017 decembere óta átlagosan mennyi BP-vel rendelkeztek, és azt milyen arányban használták fel.

Jelenleg a mutató igencsak az égnek áll, ezért is kellenek az új lehetőségek. Konkrét újításokat ugyan nem nagyon említettek, csak azt, hogy BP-ért cserébe például többször is módosíthatjuk majd a következő Survival Pass küldetéseit. Összességében azt szeretnék elérni, hogyha a játékosok úgy éreznék, hogy minden egyes megkeresett BP-nek értéke van, és elégedettek lennének ezzel a reward rendszerrel, ezért folyamatosan keresni fogják a további lehetőségeket is.

Természetesen a konzolos játékosok is megfogják kapni ezeket az újdonságokat, hamarosan pedig további információkat osztanak meg velünk.

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?