Iniesta majdnem 90-es és Paulinho is feltűnik mellette, íme a hét legjobbjai!

Iniesta majdnem 90-es és Paulinho is feltűnik mellette, íme a hét legjobbjai!

Nagyon nyár van már, szinte alig-alig zajlik valahol küzdelem a bajnokságban, így az EA-nek egészen keletre kellett tekintenie ezen a héten.

Ez amolyan uborkaszezon, viszont akad a világ néhány pontján még futó bajnokság. Korea, Kína és Norvégia azonban még szolgáltatott elég alapanyagot a 40. hét legjobbjai számára:

Tore Reginiussen - CB: Habár támadásban nem tett hozzá a Rosenborg játékához, mégis hátul óriási szerepet vállalt, hogy kapott gól nélkül úszták meg a meccset és nyertek 3:0-ra. 

Kang Min Soo - CB: A hátvéd szerezte az Ulsan hazai pályán aratott 1:0-ás győzelmének egyetlen találatát. Mivel amúgysem volt nagy a választák, így az EA alighanem jól döntött.

Osmar - CB: A spanyol szintén a koreai ligában rúgja a bőrt, ráadásul a Suwon elleni otthon megnyert 4:2-es gólzáporból 2 találattal vette ki a részét a Seoul játékosa.

Paulinho - CM: A Shanghai felett aratott 2:0-ás győzelem alkalmával a brazil középpályás duplázni tudott.

Iniesta - CM: A világ- és Európa-bajnok spanyol messze hazájától is képes kulcsfontosságú gólokat szerezni. Most éppen a Tokyo ellen szerzett győztes találatot az 1:0-ás mérkőzésen.

Eder - ST: Mostanra igazából kaphatott volna már IF lapot, de egyelőre az EA kihagyta őt a buliból. Az olasz kétszer is betalált, szóval itt volt az ideje, hogy legalább ilyenkor bekerüljön a hét legjobbjai közé.

Carlos Fernandez - ST: A Deportivo fenegyereke az élvonalba jutásért rendezett osztályozó kupán nagy formában volt. A Malaga ellen kétszer volt eredményes, ezért nem kérdés, itt a helyet a csatársorban.

Az új TOTW játékosokat este 7 órától nyithatjátok.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!