Hirdetés

Csodálatos Cosmic Taric kinézetet csinált egy rajongó

Huzsi | 19/06/19 14:36
Cikk mentése

Az egyik rajongó új Cosmic kinézet ötlettel lepte meg rajongó társait és a fejlesztőket egyaránt.

Hirdetés

Taric még 2016 nyarán kapta utolsó kinézetét, pár nappal már több, mint 3 évvel ezelőtt. Ezen felbuzdulva egy rajongó alkotott neki egy egyedi kinézetet, mely amilyen furcsán hangzik elsőre, legalább olyannyira jól is néz ki.

A Cosmic hőskinézetek családja jelenleg az alábbi 8 kinézetet tartalmazza: Cosmic Queen Ashe, Dark Cosmic Jhin, Cosmic Reaver Kassadin, Cosmic Enchantress Lulu, Cosmic Blade Master Yi, Cosmic Dawn Rakan, Cosmic Dusk Xayah és a Cosmic Defender Xin Zhao.fsafTaric szemei vörösen világítanak, haja fehér, a gyémántok pedig a vállai felett találhatóak meg, egy picit másképp megformálva. A kinézet tökéletesen beleillik a Cosmic hőskinézetek családjába, mind egyéni kinézetre, mind a tematikus vonásokat illetően.ttatatatataA Riot nemrég bővítette a kinézetek listáját a Jhin, Karma és Shaco kinézettel, melyek szintén gyönyörűre sikerültek, egyedi effektekkel, néhány új animációval. Karma és Shaco 1350 RP-s, míg Jhin 1820 RP-s kategóriába került.

A Taric rajongók szerencsétlenségére ez a kinézet még nem fog egyhamar napvilágot látni, azonban semmi sem kizárt és lehetetlen, főleg hogy az utóbbi időben a fejlesztők egyre jobban nyitnak a rajongók irányába, és egyre többet hallgatnak a visszajelzésekre is.

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • Charamell 4 hónapja
  Ettől kicsit felállt
  0 0 Válasz
  • Huzsi 4 hónapja Charamell
   hmm
   0 0 Válasz
 • Yoschag 4 hónapja
  nagyon jól néz ki, de ha a következő skinje taricnak nem star guardian, akkor nagyon megsértődök.
  1 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?