Hirdetés

Megjött a Taktikus csapatharc, három hős gyengül és olcsóbb lesz egy tárgy - PBE

Huzsi | 19/06/19 08:42
Cikk mentése

A tegnap esti frissítés három hőst és egy tárgyat érintett.

Hirdetés

Mindenki izgatottan várta a kedd estét, mikor a PBE szervereket magyar idő szerint 19:15 körül leállították és elkezdték feltölteni, illetve aktiválni a három órás frissítést. Ez a három órányi frissítés tartalmazta főképp a Taktikus csapatharcot, melyről ha még nem hallottál volna, ajánljuk, hogy olvasd el róla a korábbi cikkünket.
A Taktikus csapatharc rögtön nagy kedvenc lett, csak úgy állnak a több ezres sorok a PBE szerverre, ami néhol a szerver stabilitásában is megmutatkozik. Fontos, hogy maga a játékmód béta fázisban van, tehát várják a visszajelzéseket, a hibajelentéseket, hogy jó irányba tudjon fejlődni a játék. A mód kipróbálásához PBE regisztráció szükséges.

EGYÉB MÓDOSÍTÁSOK

k1Karma E képességén a pajzs időtartama 2,5-ről 1,5 másodpercre csökkent.s1Sejuani W képessége is módosult, a W1 használata során a maximális életerő alapján kiosztott sebzés 2%-ról 1,75%-ra, míg a W2 esetén 6%-ról 5,25%-ra csökkent.ss1Sona Q képességén az aktív sebzés AP rátája 50%-ról 40%-re, míg az aura sebzés AP rátája 30%-ról 20%-ra csökkent. Mindezen kívül az E képességén a mozgási sebesség értéke 6% / 100 AP értékről 3% / 100 AP értékre módosult.

A Randiun's Omen is változott, a tárgy teljes költsége 2900-ról 2700 aranyra, míg kombinálási költsége 900-ról 700-ra csökkent.r1Ti mit szóltok a gyengítésekhez?

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • BothicC 4 hónapja
    A karma nerf ebben a formában fölösleges volt, én inkább a tank karmát nyírtam volna ki a W heal gyengítésével.
    0 0 Válasz
  • BothicC 4 hónapja
    A többi oké. A
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?