Egy játékos kártyáiból 1.4 millió coin profitot szerzett egyetlen nap alatt

A piac legalább olyan fontos része az Ultimate Teamnek, mint maga a pályán töltött idő és eredmények. Itt dől el ugyanis, hogy mennyi valuta áll majd rendelkezésünkre csapatunk megerősítéséhez.

Persze van, aki talán csak azért látogatja sűrűn a transfer marketet, mert magát az adás-vételt szereti és egy-egy megvalósult üzlet sikerélményt jelent számára. Mások a megfelelő és erős csapat kialakításán ügyködnek és talán akadnak olyanok is, akik ha meg tudják szerezni a legdrágább és legjobb futballistákat, akkor már elégedettek.

Mindegy mi az indok, a FIFA már csak ilyen, aki FUT-ozik nem nagyon kerülheti ki a marketet. Egy játékos most nagyot szakított - az üzleti érzékének is köszönhetően - miután egyetlen játékos segítségével egy nap leforgása alatt körülbelül 3 millió coint hozott össze, melyből 1.4 millió tiszta profitot jelentett számára.

A következőket tette:

Most Lemar volt a kiválasztott a TOTS SBC-k kapcsán, mivel általában bizonyos lapok péntek és hétfő között olcsóbban megkaphatóak. Múlthéten például Kolarov volt nagy sláger.

A lényeg, hogy a francia szélsőből hatalmas adagot vásárolt fel mivel a legutóbbi hétfőn mindössze 5 ezerért meg tudta szerezni. Aztán az első 100 Lemar 10 ezerért ment el darabjáért villámgyorsan, majd a következő 100 darabot is ugyanennyiért tudta értékesíteni. A végére maradt még neki 50 szintén 10-ért, valamint az utolsó 80 darabon 9-ezerért sikerült túladnia.

Rákérdeztek, hogy lehetett nála ennyi kártya, amelyre az alábbi választ adta:

"Még mindig korlátlan számú kártyát tarthatunk magunknál - (az unassigned szekcióban - a szerk.). Mindkét konzolon vagy a web applikációval is működik.

Csak kattints a megnyert kártyára, és válaszd ki a „swap duplicate item with club” lehetőséget. Ez egyenesen átküldi az unassigned blokkba."

Akikre szerinte még érdemes odafigyelni:

Nektek mi volt az egy nap alatt elért legnagyobb bevételetek?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!