Közel 1000 napja nem találkoztunk a Doom Bots játékmóddal

Közel 1000 napja nem találkoztunk a Doom Bots játékmóddal

Több, mint 31 hónapja, hogy utoljára láttuk a halálos játékmódot.

A Doom Bots of Doomot egy Co-op vs. AI horror játékmódnak tervezték, és hát aki játszott vele, az tudja, hogy nyerni horrorisztikusan nehéz is lehetett, ha épp a csapat nem volt a segítségünkre.

Maga a játékmód egy extra túlélő játékmódnak is nevezhető, melyben 15 percig kellett túlélni, mielőtt az óriási Teemo természetesen az ördögi kinézetével megérkezett a pályára és elkezdett mindent elpusztítani. A botok szintjét szavazással lehetett beállítani 1-től 100-ig terjedő skálán. Az ellenfelek különlegessége az volt, hogy nem igazán átlagos képességekkel játszottak ellenünk, legalábbis a szanaszét röpködő Morgana Q-k és a mindenhova jutó Lux ultikból ez vonható le, mint következtetés. A Riot ezt szimplán betudta nehezítésnek.

Nem volt egy egyszerű játékmód, de mégis szórakoztató volt és mindenki azon volt, hogy minél magasabb szinten próbára tegye magát és társait. A játékmód utoljára 2016-ban október 28-tól október 31-ig volt elérhető.

Mi szívesen látnánk viszont őket akár az idei halloween alkalmából is, bár jobban belegondolva, bármilyen váltakozó játékmódot szívesen játszanánk. A Riot Games egyik dolgozója nemrég végzett egy felmérést, hogy ki melyik játékmódot szeretné egy fejlesztett verzióban visszahozni, ott az URF nyert, szorosan követte a One for All, végezetül harmadik helyen a Nexus Blitz zárt, azonban elmondta, hogy ez csak az ő kíváncsisága miatt készült, senki ne számítson ebből semmire.

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!