Ideje beszavazni a magyar bajnokságot a FIFA 20-ba

Ideje beszavazni a magyar bajnokságot a FIFA 20-ba

Az EA megint lehetőséget ad arra, hogy a világ akármelyik ligája a játékrészévé váljon, itt az ideje beszavazni a fiúkat.

Megint elértünk az év azon szakaszához, mikor az EA már lassan végez a következő FIFA epizód hegesztésével. Szépen elkezdenek csorogni az információk, néha egy-egy pletyka is befigyel, sőt mostanra már az első teaser videót is megkaptuk. 

Viszont, még nincs meg a befejezett 'alkotás' és ahogy az lenni szokott, a Fifplay két nagyon fontos kérdést tesznek föl nekünk. A világ legnagyobb foci bajnokságai és persze csapatai mindig szerepet kapnak. Ezzel szemben mindig megkérdeznek minket arról, hogy melyik sorozat kerüljön be a legnagyobbak közé. És bizony, haza is lehet szavazni, a magyar bajnokság is szerepel a választások között. Ha még nem tettétek meg, akkor a következő linken lehet leadni a voksotokat.

Viszont nem ez az egyetlen, amiben a közösség dönthet. Arról is szól a fáma, hogy ki kerüljön a borítókra. Itt egyelőre nincs még magyar név a listán, de akármikor lehet írni a megadott címre, hogy felkerüljön valaki a mi fiaink közül is. Ezt ismét a következő linken éritek el.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!