Egy kattintással tuningolhatjuk az Intel processzorokat!

Egy kattintással tuningolhatjuk az Intel processzorokat!

A különleges szoftver a 9. generáció processzoraihoz készült.

Az egyszerű felhasználók számára készített az Intel egy új szoftvert, ami egy kattintással, egyszerűen az operációs rendszerből képes tuningolni az Intel processzorokat. Az Intel Performance Maximizer már elérhető mindenkinek, aki egy kis plusz teljesítményt szeretne kipréselni a CPU-jából!

Egyelőre a szolgáltatás csak a 9. generáció K-s jelzésű processzorait támogatja, ezek az alábbiak:

  • Core i9-9900KF
  • Core i9-9900K
  • Core i7-9700KF
  • Core i7-9700K
  • Core i5-9600KF
  • Core i5-9600K

Nem túl bő még a lista, de ez is több, mint a semmi. Az IPM két változatban tölthető le, az egyik kifejezetten a 9900-as processzorokhoz készült, a másik az összes többivel kompatibilis. Nagyjából 1,5 GB-os a program, amihez a megfelelő processzoron kívül más rendszer követelmények  is tartoznak. Ahhoz, hogy sikeres legyen a tuning szükség van legalább 8 GB-nyi RAM-ra, 16 GB szabad tárhelyre, Windows 10-es operációs rendszerre és egy Z390 Express alaplapra.

 

A szoftver automatikusan emeli fokozatosan a processzor órajelét, miközben folyamatosan teszteli a magasabb órajelen pörgő alkatrészt. Természetesen nem kell akkora teljesítménynövekedésre számítani, mint amit manuális tuninggal elérhetünk, de azoknak tökéletes választás az IPM, akik egyszerűen szeretnének egy kis pluszt elérni. A Ryzeneseknek az AMD Ryzen Master, szóval a másik oldal is találhat egyszerű tuninghoz szükséges szoftvert.

Nem kell félni attól sem, ha esetleg a CPU károsodna, mivel 20 dollárért kínál az Intel kiterjesztett garanciát, amit bárki megvásárolhat. Az Intel Performance Maximizerért kattintsatok ide és már kezdődhet is a túlhajtás!

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!