Azonnal elfogadnánk, ha így nézne ki a LoL mobilos verziója

Azonnal elfogadnánk, ha így nézne ki a LoL mobilos verziója

Az lehet, hogy a képek jól néztek ki, de kiderült, hogy az egész csak egy koncepció. 

Az utóbbi egy évben folyamatosan jöttek a kisebb-nagyobb pletykák arról, hogy a Tencent, illetve a Riot Games dolgozik a League of Legends mobilos verzióján. A híreket a mai napig nem erősítették meg 100%-ban, de az tuti, hogy a rajongók kitörő örömmel fogadnák a játékot. Viszont pár nappal ezelőtt feltűnt pár kép az ázsiai régió közösségi média hasábjain, ami futótűzként terjedt a játékosok között. Olyannyira sokan mutogattak a képekre, hogy azok pár nap alatt megérkeztek a tengeren túlra és az európai és amerikai közösségekben is mindenki ezeket a képeket nézegette. Persze a képeket látva nem is csodálkozunk, hiszen az egész iszonyatosan jól néz ki, sőt azt kell mondjam, hogy egy ilyen verziónak a mobilon még örülnénk is.

Pedig a képeket egy ázsiai grafikus készítette még 2016-ban, sőt még oda is írta, hogy az egész csak egy terv arról, hogy szerinte hogy nézni ki a LoL mobil verziója. 

Egyelőre az új verzióról gyakorlatilag nem tudunk semmit. Sem a Riot, sem pedig a Tencent nem mondott semmit arról, hogy mi is történik most a háttérben. Az biztos, hogy tőlük még nem érkezett semmilyen teaser, kép vagy videó és eddig hivatalosan megerősített videók sem keringenek a neten. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!