Ami a LoL-ból kimaradt: Zerog, a mocsár szörnyetege

Ami a LoL-ból kimaradt: Zerog, a mocsár szörnyetege

A közösségi fórumok és oldalak tele vannak kitalált karakterekkel, elképzelésekkel, melyek között vannak azért elég ötletesek is.

A League of Legends egy rendkívül felkapott játék, több tízmillió játékossal a rendszerben. Ez természetesen azt is eredményezi, hogy fan artok és egyedi elképzelések is születnek, főleg, hogy maguk a fejlesztők is szívesen várnak kitalált karaktereket, művészi alkotásokat, rajzokat, elképzeléseket, ötleteket és visszajelzéseket. Most egy újabb ilyen hőst, Zerogot mutatjuk be Nektek!

TÖRTÉNETE

Azt beszélik, hogy a félelmetes ragadozót, a nesztelen vadászt a Fortyogó mocsár vetette ki magából. Nincs hozzá hasonló teremtmény Runaterra ismert területein, ezért sokan úgy hiszik, hogy nem is erről a világról való. Eleinte csak a mocsár élőlényei és az oda bemerészkedők rettegtek a lesből támadó haláltól, de aztán rájött, hogy kicsiny birodalmán túl egy ismeretlen világ várja érkezését, ezért útnak eredt, hogy kitolja vadászterületének határait. Portyázásai során egy kis falu civilizálatlan lakóival akadt össze, a vérfürdőből megmenekült emberek pedig figyelmeztető jelzéseket hagytak az arra járóknak. Táblákra, sziklafalakba és fák törzsébe vésték a "ZEROG" szót, mely a nyelvükön marcangolót jelent, később ezzel a névvel illették a szörnyeteget. Ahogy nőtt Zerog területe, úgy érkeztek a vakmerő kalandorok, hogy bátorságuk trófeájaként a ragadozó fejét vegyék, de sorra elbuktak. Hiába üldözték erdőn és mezőn keresztül, minden lépésüket úgy tették, ahogy Zerog akarta, a mocsárba érve pedig már senkinek nem volt esélye a túlélésre. Ha nem a tűhegyes fogak és karmok végeztek velük, az iszap nyelte el őket nyom nélkül. Zerog élvezte ezt a fajta játékot, ezért úgy döntött, felhagy a területének bővítésével, helyette pedig a környéken kóborolva birodalmába csalogatta a bátor embereket. Így jutott el a folyó mentén Nashor területéig, akivel összecsapott ugyan, de nem bírta legyőzni, ezért visszatért a mocsárba. Azóta Zerog nem törődik semmi mással, csak várja a megfelelő alkalmat, hogy halálos csapást mérhessen az Idézők szurdokának bárójára.

"Sokan azt hiszik, Zerog csak egy ostoba hüllő, de a sötét mocsárba érve mindenki megtudja, milyen is valójában." -egy öreg históriás szavai.

KÉPESSÉGEI

Passzív - A préda szaga

Zerog a támadásaival egy halmozódó Préda-jelzővel látja el áldozatait. Bizonyos idő elteltével Zerog a következő támadásával rávetheti magát a megjelölt célpontra, ekkor a jelzők számától függően további fizikai sérülést okoz. Amíg a jelzők aktívak, az áldozatok nem tudnak elrejtőzni Zerog elől.

Q képesség - Marcangolás

Zerog következő támadásával beleharap áldozatába, amivel fizikai sérülést okoz. Ha a célpont egy minion vagy szörny, Zerog a sebzéstől függően gyógyul.

W képesség - Fürge vadász

Passzív: Zerog támadási sebessége megnő.

Aktív: Zerog négykézlábra ereszkedve halad tovább, így megnő mozgási sebessége, viszont támadás indítása esetén a hatás elmúlik -ebben az esetben csökkentett töltési időt kap. Amíg a képesség aktív, Zerog átmászhat egy falon vagy egyéb akadályon, ám ezután érvényesül a képesség teljes töltési ideje, ez idő alatt pedig elveszíti a passzív hatást is.

E képesség - Váratlan csapás

Zerog a kijelölt irányba csap farkával, ezzel lassítja és fizikai sérülést okoz az ott tartózkodóknak.

R képesség - Kíméletlen mészárlás

Zerog néhány másodperc erejéig láthatatlanná válik, ezalatt a közelében levő ellenfeleit maximális számú jelzővel látja el. Támadás indítása esetén az álca elmúlik, de ha rövid időn belül sikerül végeznie egy hőssel, ismét láthatatlan lesz.

Mit szólnátok hozzá, ha Zerog nemcsak egy ötlet lenne, hanem tényleg bekerülne a játékba? Instaban vagy Instabuy?

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!