Hogyan javítsd a fennálló hibákat? Segítünk!

Hogyan javítsd a fennálló hibákat? Segítünk!

A League of Legends az utóbbi hetekben néha több, néhol pedig kevesebb hibát produkált, melynek végeredményében a játékosok vagy nem tudtak belépni, vagy nem tudtak elindítani egyetlen meccset sem valamilyen okból kifolyólag.

Az utóbbi időszakban több probléma is előfordulhatott, volt interneted, de a játék szerint mégsem, a Játék gomb nem volt elérhető, esetleg szimplán nem ugrott fel az ablak, hogy el kellene fogadni a mérkőzést, vagy állandóan találkoztunk a "Checking for corruption..." hibaüzenettel. Ezekre hoztunk néhány megoldást.

Checking for corruption

Ez a hiba akkor szokott előjönni, mikor a játék által használt fájlok használhatatlanná, vagy esetleg sérültté válnak egy hibának, vagy valami apró nem kívánatos dolognak köszönhetően. Ebben az esetben a játék vagy nem indul el, vagy pedig összeomlik teljesen véletlenszerűen. Hogyan orvosolhatjuk? Amennyiben már az indítótól tapasztaljuk a problémát, úgy érdemes a beállításokon belül egy teljes javítást nyomni a kliensre.333Ha esetleg a probléma még ezután is előmerészkedik, javasoljuk a Hextech Repair Tool használatát, amit ide kattintva tudtok letölteni. Ezzel az eszközzel a kritikus sérüléseket lehet helyreállítani, kedvünk szerint akár újra is telepíthetjük a játékot, az összegyűjtött és naplózott fájlokat pedig ha elküldjük a játékostámogatásnak, akkor tudnak egyénileg, a mi problémánkra kiélezve megoldást javasolni.

Amennyiben még így is rakoncátlankodik a kliens - már pedig előfordulhat - úgy javasoljuk, hogy az alábbi videóban is megtalálható, Riot Games Support által kiadott lépéseket követve az IPv6 kapcsolatot kapcsoljuk ki.

Végezetül pedig nézzük meg, hogy a játék hozzá van-e adva a tűzfal kivételeihez, illetve hogy a driverekből mindig naprakészek legyünk.

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!