Legyen a Tiéd a legnagyobb RP csomag, vagy a Mesteri ládák és kulcsok egyike

Legyen a Tiéd a legnagyobb RP csomag, vagy a Mesteri ládák és kulcsok egyike

Újabb nyereményjátékokkal érkezünk, ezúttal pedig RP, vagy Mesteri láda ütheti a markotokat!

Az iskola végét követően hogy is indulhatna még jobban a nyár, mint néhány nyereményjátékkal, melyek között mindenki megtalálja a kedvére valót, hisz vannak benne kisebb és nagyobb jutalmak egyaránt.
Az alábbiakban kettő különálló nyereményjátékot hoztunk el nektek, kezdjük azzal, amelyik hamarabb véget ér, avagy az 5 darab Mesteri láda és kulcs kombinációjával. Erre a nyereményjátékra június 24 11:59-ig lehet jelentkezni az eredeti posztban is megtalálható linken, vagy egyszerűbben, ide kattintva. A jelentkezés feltételei között 3 opcióval lehet növelni az esélyeiteket a játékban. A sorsolás az eredeti posztban lesz, 24-én délután.

A másik, hosszabb időtartamú játék pedig a 20.000Ft értékű RP csomag, mely 9630 RP-t jelent egyetlen egy személy számára, itt ugyanis csak egyetlen nyertes kerül kisorsolásra július 13-án. A játékra jelentkezni július 12-én 23:59-ig lehetséges, szintén az eredeti posztban található linken keresztül, vagy pedig egyszerűbben, ide kattintva. Fontos, hogy ebben a játékban az egyik feltétel naponta újra elvégezhető, ezáltal minden nap növelhetitek az esélyeiteket!

Kellemes nyarat, pihenést és sok sikert kívánunk mindenkinek!

További nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!