Már előrendelhető az 1 milliós gamer monitor!

Már előrendelhető az 1 milliós gamer monitor!

Ennyi pénzért azért elvárható egy-két dolog.

Az ASUS RoG Swift PG35VQ gamer monitor 2017-ben bukkant fel először a Computexen, de csak mostanra sikerült elérni a tömeggyártásnak azt a szakaszát, hogy már előrendelhető a legújabb hardver. 3400 dollárt, azaz több, mint 1 millió forintot kell kipengetni ezért a nem mindennapi monitorért, ami azért tud egy s mást.

A 35 colos képernyőn 3440 X 1440-es felbontásban pörgethetjük a legjobb játékokat. A RoG termék különlegessége, hogy egészen elképesztő 200 Hz-es képfrissítést is beállíthatunk, amivel kiemelkedik a 35 colos mezőnyből. A VA panel és a 4 ms-es válaszidő teljesen elfogadható ekkora méretek mellé, a gyári G-Sync támogatás kötelező ilyen árkategóriában. A HDR 1000-s tanúsítvány csak a legjobb képminőségű monitoroknak jár, de az elit csapatban ott olvashatjuk az ASUS RoG Swift PG35VQ nevét is, ami garanciát jelent arra, hogy a legjobb színeket és kontrasztokat nem kell máshol keresnünk. A monitor fénykezelésére is büszke lehet az Asus, ugyanis 512 zónában, akár 1000 nites fényerőt is tud a PG35VQ.

A rengeteg csúcsra járatott LED nem kevés hőt termel, ezért speciális hűtést is építettek a monitor házába. Az okos ventilátorok folyamatosan reagálnak a melegedésre, így nem kell aggódni amiatt, hogy a magas hőmérséklet végzetes károkat okoz. Az Aura Sync elmaradhatatlan eleme a gamer cuccoknak, így a milliós monitor tündöklő színpompáját is egyedileg szabhatjuk testre szoftveresen. Nem csak a monitor hátulján, hanem az alján is találunk LED fényeket, amik a falat és az asztalt is megvilágítják a RoG logókkal.

 

Egyelőre a monitort csak előrendelni lehet, de hamarosan érkezhet majd az üzletek polcaira is. Szerintetek megéri az árát?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!