Jelentkezz az Afterglow legújabb kezdeményezésébe!

Jelentkezz az Afterglow legújabb kezdeményezésébe!

Az Afterglow Esports Egyesület újfajta kezdeményezéssel nyitott a publikum felé.

A korábbi, itthoni tapasztalatokkal ellentétben az Afterglow mert újítani egyet, és az egész játékosbázishoz szólván ajánlanak lehetőséget a fejlődésre.
Hisz mindenkinek volt már legalább egyszer olyan pont a játékában, amikor úgy érezte hogy nem halad egyről a kettőre, hiába gyakorol napi vagy heti rendszerességgel, de valami plusz mégis hiányzik.

Az Afterglow most szeretné megadni a lehetőséget bárkinek, legyen az akár egy Iron körül tengődő játékos, vagy akár egy hardstuck Diamond, hogy az egyéni, illetve csapatos teljesítményükön javítani tudjanak. Sőt, még arra is van lehetőség, hogy az amatőr/profi e-sportolóvá válás útján elinduljon, persze ehhez megfelelő kitartás is szükséges. Azt már most elárulhatjuk, hogy amiatt nem kell aggódni, hogy ki hol lakik, ugyanis a teljes kurzus online, így a távolság sem okoz majd akadályt. Felkészült szakemberekkel, külföldi referenciával is rendelkező, hiteles oktatók várják az erre vágyó játékosok jelentkezését. A magyar e-sport legnagyobb versenyén, az MNEB-en, a következő széria indulásakor a legügyesebb játékosok fogják képviselni a csapatot, ezáltal fix lehetőséget kapnak a szereplésre.

Milyen játékokban lehet jelentkezni? League of Legends, ahol a Portugáliában is szereplő Apacs, illetve Xenex segíti Svédországból a játékosokat, néhány magasabb szintű játékossal karöltve. CS:GO-nál Global Elite játékosok adják tovább majd eddig megszerzett tudásukat, Clash Royale, ahol a három legjobb hazai játékostól tanulhattok és leshettek el trükköket és Brawl Stars játékokkal várnak mindenkit! A cél pedig, hogy egy állandó és rendszeres lehetőség adódjon az egészből, melyhez bármikor lehet csatlakozni, illetve időnk szerint bármikor ki is léphetünk, ha valami miatt esetleg nem tetszik a dolog.

Tehát jelentkezz bátran, akár egyénileg, akár csapattal, ha úgy érzed, megvan benned a kellő motiváció és elhivatottság. Az életév és az alsó korhatár játékonként eltérő, erről további részleteket a jelentkezési űrlapon olvashattok. Amennyiben pedig érzed magadban az erőt, ne habozz, kattints ide és add le a jelentkezésed!

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!