Hamarosan áresés várható az Intel processzorok piacán!

Hamarosan áresés várható az Intel processzorok piacán!

Hamarosan csökkenhetnek az Intel CPU-k árai!

A DigiTimes értesülései szerint az Intel jelentős árcsökkentésre készül a processzorok piacán, ugyanis már a Ryzen 3000-es széria megjelenésekor jöhet a 10-15 %-os áresés!

Alig két hét van már csak hátra a Ryzen következő generációjának megjelenéséig, így érthető, hogy az Intel sem akar lemaradni a processzorok versenyében. Jelenleg ár-érték arányban nincs jobb vétel az AMD CPU-knál és ez a trend a jövőben is változatlan maradhat, mivel az első számok alapján a Ryzen 5 3600X messze a legjobb vétel lehet a kategóriájában, de az eddigi csúcsot jelentő Intel Core i9-9900K is retteghet a Ryzen 9 3900X-től, ami 12 maggal próbálja elnyerni a nagyban gondolkodók szimpátiáját.

Az egyszálas és többszálas teljesítményben is jobb teljesítményt ígér az AMD a Zen 2 processzorokkal, mint az Intel a 9. generációval, így nem véletlen, hogy megoldást kerestek az Intelnél erre a helyzetre. Végül arra jutottak, hogy a 10-15 %-os árcsökkentés elég lehet, ami 25 - 75 dolláros, azaz 8000 - 25000 forintos akciót jelenthet. Egyelőre az Intel hivatalosan nem nyilatkozott a tervezett árleszállítással kapcsolatban, azonban Intelhez közeli belsős informátor szivárogtatta ki az információmorzsákat. 

Ha eddig vártatok a gépfejlesztéssel, akkor bírjátok ki a következő két hetet, ugyanis július 7-től lehet majd kapni a Ryzen 3000-s chipekkel felszerelt processzorokat, amik erősek, gyorsak és még mindig olcsóbbak lesznek, mint a hasonló teljesítménnyel rendelkező Intel CPU-k.

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!