Kai'Sa már a dzsungelben is kopogtat

Kai'Sa már a dzsungelben is kopogtat

Íme egy rövid összefoglaló, arról, hogy hogyan is áll helyt a dzsungelben Kai'Sa.

Mostanság került elő Koreában a dzsungel Kai'Sa. Félreértés ne essék, nem a funnel taktika jött vissza, szimplán csak rájöttek, hogy mennyire erős önmagában is.
Mindenképpen menjetek pár normal játékot mielőtt rankedre vinnétek, mert nem feltétlen egy egyszerű dologról beszélünk. 2 ember kezdte el Koreában, név szerint Spirit és Umti. Az újdonsült ötlet Challengerben és Grandmasterben nagy sikert aratott, valamint többen is elkezdték játszani velük egy szinten lévő társaik közül elsődlegesen.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Kezdjük is a rúnával. Semmi különlegesség nincs benne, teljesen alap rúna. PTA-t viszünk és Dominationt másodlagosan. 2 lehetőségünk is van, de ezeket látni is fogjátok az alábbi képen. Teljesen rátok van bízva, hogy melyiket preferáljátok és hogyan szeretnétek játszani.A következőkben pedig a buildről lesz szó. Piros smiteot veszünk szinte minden alkalommal, mert ez a leghasznosabb. Ezek után Bloodrazort építünk belőle. Ezzel nagyban megnő a sebzésünk, valamint rengeteg támadási sebességgel is ellát minket, többel, mint egy Zeal, ami nagy szó. Ezek után, ha megvásároljuk a támadási sebességet adó cipőt, plusz egy Daggert, akkor tovább tudjuk fejleszteni az E képességünk. Amint befejeztük a Guinsoot, jöhet is az Infinite Edge, amivel meglesz a Q fejlesztésünk is. Ezek után már hatalmas sebzésünk lesz. Végezetül pedig valamilyen Zeal tárgyat és helyzettől függően érdemes vásárolni valamit.A piros buffon érdemes kezdeni, ezek után pedig mehetünk is a Krugokra. Akármilyen furcsán is hangzik elsőre, gankek terén egész jól működik. A piros buffal lassítani tudjuk ellenfelünk és a sebzésünk is elég jó a játék korai szakaszában.eqweqwÖsszességében érdemes kipróbálni Kai'Sa ezt a verzióját is, mert jó szórakozás is lehet, valamint rankeden is rendkívül hasznos tud lenni.

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!