Elárulták a Saját Bolt érkezésének napját, és egy pici apróságot a mechanikájáról

Elárulták a Saját Bolt érkezésének napját, és egy pici apróságot a mechanikájáról

A fejlesztők is szeretnék, ha az Arcade esemény és a nyár alkalmából megtudnánk magunkat ajándékozni valamivel.

Aki még esetleg nem ismerné, a saját bolt egy olyan, minden játékos számára elérhető és egyedi ajánlatokat tartalmazó bolt, ahol kedvezményes áron vásárolhatjuk meg RP-ért a feloldott 6 darab hőskinézetet. Ezek a leárazások kizárólag a saját boltunkban elérhetőek; ha máshol nézzük az áraikat, a teljes árukat fogjuk látni.
Amennyiben tartják magukat a korábbiakhoz, már pedig miért ne tennék, akkor Ultimate, Legendary és Limited hőskinézetek most sem lesznek elérhetőek, ellenben Legacy-ra van esély, hogy találhatunk benne. A legfontosabb pedig mind közül, hogy a legújabb hőskinézetek nincsenek szintén benne a saját boltban, mint például a Little Demon Tristana.

A boltot korábban csak a PBE szerveren láttuk, s mint azt már jól tudjuk, a dolgok onnan szoktak átkerülni az élő szerverre. Hivatalos, pontos dátumot korábban még nem tudtunk, de a Riot Games egyik munkatársa elárulta, hogy a bolt június 28-án fog napvilágot látni.wqeAnnyit még megosztott a közösséggel, hogy a bolt a 9.10-től a 9.12-es frissítésig, a játszott hősök alapján kell elvileg adjon leárazott hőskinézeteket, mert két frissítést vizsgál a megjelenés előtt a gyakori szokásainkkal kapcsolatban.

Ti milyen leárazásnak örülnétek a saját kis boltotokban?

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!