Elnézte az EA? Potom coinért szerezhető be Iniesta új lapja!

Elnézte az EA? Potom coinért szerezhető be Iniesta új lapja!

Első ránézésre ez egy elképesztően jó SBC, aztán ha megnézzük másodszorra is, rájövünk, hogy tényleg szuper lehetőség, de vajon meddig hagyja így az EA?!

Ez elképesztő! Rögtön felkaptuk a fejünket, mikor megláttuk ezt a Flashback ajánlatot, hiszen a spanyol világ és Európa-bajnok középpályás, Andrés Iniesta legújabb kártyája szinte erőfeszítés nélkül szerezhető be a FIFA19-ben. Egyetlen csapatot kell csak összeállítanunk, ráadásul hihetetlen, de mégis igaz, hogy elég hozzá egy 84-es bagázs. Ezzel a kártyájával az EA Sports a 2014/15-ös Bajnokok Ligáját nyerő szezonjára szeretnének visszatekinteni. A volt Barcelona középpályásának SBC-je július 2-áig található meg a játékban, tehát nem árt lecsapni a remek akcióra.

FIFA 19 Flashback Iniesta SBC - Andrés Iniesta

Követelmények

  • Min. FC Barcelona játékos: 2
  • Min. Team Rating: 84
  • Min. Team Chemistry: 80
  • Szükséges játékosok száma: 11

Jutalom: 1 * 94 Rated Flashback Andrés Iniesta

Legolcsóbb megoldások: PS4 - 63K, Xbox One - 67K, PC - 84K.

Andrés Iniesta, Spanyolország történetének egyik legjobb játékosa. Sőt a világ legjobbjaival is felveszi a versenyt, és bár karrierje csúcsán játszott a Barcelonában is, levezetésként most a Vissel Kobe japán első osztályú együttesében rúgja a bőrt. Az SBC teljesítésével egy 94-es kártyát kapunk, az alábbi statokkal:

Nem a játék legjobb kártyája, de az árához képest mindenképpen érdemes lehet beszerezni. Remekül passzol, jól tartja a labdát és még cselezni is lehet vele. Legyen a csapattárs bárhol a pályán, el tudjuk neki juttatni a labdát. Viszont a staminája hagy némi kívánni valót maga után, illetve a védekezésben, valamint szűrésben sem feltétlenül ő lesz az első számú emberünk. Fizikálisan sincs éppen toppon, pedig azért visszaemlékezhetünk, hogy nem sokan voltak évekkel ezelőtt sem, akik el tudták venni tőle a labdát. Talán nem a védekező középpályás szerepe lehet az elsődleges, kicsit inkább feljebb tolná az ember őt a pályán, mindenesetre csak nyerhetünk vele, ha beszerezzük. A liga és a klub nem feltétlenül könnyíti meg a beépítését, de egy kis átszervezéssel találhatunk neki helyet.

Aktuális nyereményjátékaink:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!