Gyenge a keret, de Valeri mögött néhány 80-as lap még kiemelkedik a többi közül!

Gyenge a keret, de Valeri mögött néhány 80-as lap még kiemelkedik a többi közül!

Nincs olyan időszak a földön, amikor ne futballoznának valahol a profi labdarúgók és bár nem ezek a legacélosabb keretek, mégis érdemes egyszer végigfutni a kínálatot.

A labdarúgás sosem áll le, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy míg Európa pihen, addig a világ többi részén tovább tolják a zsugát:

Tim Melia - GK: Szinte alig van már kikből válogatni, szóval kapusposzton nincs egyszerű helyzetben a kiadó. A Kansas City idegenben nyerni tudott 1:0-ára a Colombus ellen, és a kapott gól nélküli mérkőzés meg a négy védés MOTM titulust ért Melia-nak, szóval köszöntsük őt a TOTW keretében.

Simen Wangberg - CB: A Rosenborgot 1:0-ára legyőző Tromso védője az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta a pályán. Ráadásul az ő nevéhez fűződik a győztes találat.

Naoki Ishikawa - CB: A japánok nagyon pörögnek, válogatottjuk a Copa Americán igyekezett helytállni, a bajnokságban pedig pörögnek a mérkőzések. A 3:1-es győzelem során Ishikawa magára vállalt egy találatot a mérkőzés folyamán.

Dominique Badji - LM: Balszélső létére a Dallas a Toronto vendégeként aratott 3:0-ás sikeréből két találatával vette ki a részét.

Diego Valeri - CAM: Ez a harmadik IF kártyája a játékban. Néha csereként jól lehet használni, de nem egy sláger futballista a FIFA-ban. Viszont a gólja és a két gólpassza vitathatlan a hétvégéről. 

Sandro Wagner - ST: Jó néhány évet lehúzott a Bundesligában, majd úgy döntött, hogy Kínában folytatja, és most a Tianjin Teda játékosa. Igyekezett gyorsan belopni magát a helyiek szívébe, például a két góljával, amivel otthon győztek 2:1-re.

A TOTW lapokat este 7 órától nyithatjátok.

Aktuális nyereményjátékaink:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!