Egy ausztrál profi erre volt képes egy full silver csapattal

Egy ausztrál profi erre volt képes egy full silver csapattal

Első nekifutásra nem is rossz, de az örök kérdés megválaszolatlan maradt: skill vagy a csapat számít jobban?

A FIFA játékokban általában két dolog meghatározó, főleg egy Weekend League alkalmával. Az egyik a csapat összetétele. Minden játékos értelemszerűen arra próbál hajtani, már aki FUT-ozik, hogy minél jobb kártyákat gyűjtsön a hetek, hónapok során. Előfordul, hogy bizonyos emberek pénzt áldoznak a játékra, mások jó üzleti érzékkel rendelkeznek a Transfer Marketen, és vannak, akik megelégszenek a gyengébb csapatokkal is, csak legyen hozzá néhány aranylábú.

A Weekend League érzékeny pontja a játéknak, hiszen 30 mérkőzést letolni egy hétvége alatt sokszor embertelennek tűnik, ráadásul az eredmény is fontos a legtöbb esetben. Ettől függ ugyanis a rank és a jutalom. Pont emiatt lehet sokszor belefutni a legdurvább futballistákból összeállított keretekbe, akik ellen nem könnyű felvenni harcot, hacsak nincsenek hasonló kaliberű játékosaink. Olyan pletyka is kering, ami szerint nem feltétlenül számít egy gárda összetétele, mert a tudás fontosabb.

Most egy profi játékos, aki a FIFA ausztrál e-sport bajnokságában, a Hyundai A-League-ben szereplő Perth Glory együttesének játékosa, egy full silver lapokból álló kerettel vágott neki a hétvégének. Saisanasp a FIFA03 óta tolja rendszeresen a játékot, és már csak azért is szeret kísérletezgetni a különböző összeállításokkal, mert a ligában a saját klubjából 3 embert be kell építenie a benevezett kezdőjébe. Emellett igyekszik labdatartásra játszani és sok passzos támadások végén próbál gólt, gólokat szerezni. Az alábbi ezüst generációval vágott neki a hétvégének:

Talán meglepő, talán nem, de frenetikus startott vett, 19:0-ig menetelt, aztán viszont jött a fekete leves, győzelmet ugyanis már nem aratott, így végül 19:11-ben végzett. Ha minden igaz a következő hétvégén újra megpróbálja így és a célja az Elite elérése lesz.

Ez tehát azt is jelenti, hogy a csapat igenis számít, bár nem lehet egyértelműen csak erre fogni az eredményeket.

A másik fontos tényező ugyanis az internet kapcsolat, hiszen egy ilyen csapattal is el lehet érni kiemelkedő teljesítményt, ha az ellenfélnek némi delay-el kell szembenéznie.

Aktuális nyereményjátékaink:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!