Ott van benned a FIFA bajnok? Akkor ott a helyed a Restart Fesztiválon!

Ott van benned a FIFA bajnok? Akkor ott a helyed a Restart Fesztiválon!

A nemzetközileg elismert Restart Fesztivál sportágai között idén először az e-sport is helyet kap!

A Restart Fesztivál, a Magyar E-sport Szövetség és az Esport1.hu közös szervezése által két teljes napon át az e-sporté lesz a főszerep, ahol bebizonyíthatod, hogy igenis Te vagy a virtuális pályák koronázatlan királya!

Július 6-án és 7-én Zalaegerszegen, a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban kerül megrendezésre a Restart Fesztivál E-sport Bajnokság, ahol FIFA-ban mutathatjátok meg ki a régió legjobbja, valamint a második napon megtartott gálán sportklubok játékosaival mérheti össze tudását a négy legjobban teljesítő személy az e-sport színpadon. A meghívott játékosok kilétéről egyelőre ennyit árulhatunk el, a neveiket hamarosan felfedjük előttetek.

NEVEZEK!

A nevezési díj 500 Forint, de minden befizetett összeg hozzáadódik az alap 20 ezer Forintos nyereményalaphoz, a szombati győztes pedig mindent visz. A vasárnapi show első helyezettje 50 ezer forinttal lesz gazdagabb, ráadásul ezen a napon streamelve is lesznek a mérkőzések az alábbi csatornán:

Nézd meg esporthutv élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Legfontosabb tudnivalók tehát:

  • 07.06. szombat: nyílt nevezéses verseny – reggel 10:40-ig még a helyszínen is lehet regisztrálni, 11-kor startol a verseny
  • 07.07. vasárnap: szintén 11 órától startol a torna a már fix 8 játékossal

Ne maradj le a nyár egyik legnagyobb e-sport durranásáról!

Aktuális nyereményjátékaink:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!