A legjobb lapjának kiadásával búcsúzik Torrestől az EA!

A legjobb lapjának kiadásával búcsúzik Torrestől az EA!

Volt pár figyelemre méltó lapja a spanyolnak, de ez a mostani 95-ös elég parádésra sikeredett.

End of an Era SBC

A Team of the Season promó véget ért, de vajon mi a következő lépése az EA-nek a FIFA19-ben. Miután a következő rész már nincs olyan messze, azt hihetnénk kezd elfogyni a teendő, de ez nem igaz. Megjelent ugyanis az End of an Era Fernando Torres SBC, melynek teljesítéséért megkapjuk a spanyol legjobb lapját. A világ és Európa-bajnok, valamint Bajnokok Ligája és Európa Liga győztes játékos június 21-én jelentette be a visszavonulásának hírét. Az évben már volt egy Flashback kártyája, ami enyhén túlárazottra sikeredett az EA-től, de most más a helyzet.

Ez a lap tényleg el lett találva, soha nem volt ugyanis ilyen magas az OVR ratingje a spanyolnak, de több mutatóban is most a legerősebb. Ilyen például a passzolás és a fizikalitás. Nagyon jól használható akár kezdőként, akár csereként is, és igazából 60 ezer coinért nagyjából már megkaphatjuk. Íme az SBC:

Követelmény

  • Liverpool vagy Chelsea játékos: Min. 1
  • Atletico Madrid játékos: Min. 1
  • FIFA 19 Team of the Week vagy Team of the Season játékos: Min. 1
  • Team Overall Rating: Min. 84
  • Team Chemistry: Min. 75

Miután a Team of the Week piacon nincsenek igazán nagy ratinges lapok, ezért azoknak nyomottabb lehet az áruk, így talán érdemesebb a Team of the Season kártyák között szétnézni, és 20k körül venni egy 84-eset vagy olyat felhasználni, aki megvan már és untradeable.

Ezek után a legérdemesebb egy La Liga csapatot összerakni, mivel sok olcsó magas ratinggel ellátott lapot találunk itt, de használhatunk kisebb értékelésűeket is, ha egy 87 vagy annál nagyobb TOTS-ot építünk be. Jöhet aztán az Atletico Madrid játékos, mint pl.: Rodri, Alvaro Morata, Stephan Savic vagy Adan. Ami a Liverpool, illetve Chelsea futballistát illeti, egy jó választás lehet Kepa vagy valamelyik 81/82-es középső védő. Igazából mindegy, mivel alacsony kémiára kell figyelnünk.

A spanyol labdarúgó tehét 18 év után akasztja szögre a stoplisát, viszont a FIFA19-ben tovább folytatódik a kalandja, immáron a legjobb lapjával.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!