Egy újabb hős lépett be az

Egy újabb hős lépett be az "1000 napja nem kaptam skint" klubba

Egy újabb hős átlépte a bűvös 1000-es számot, amit a már megszokott módon, napokban kell érteni.

Nem szoktuk titkolni, ha valakivel huzamosabb ideig nem foglalkozik a Riot Games kinézetek terén, ezúttal pedig Pantheon aki csatlakozott eme privát szervezethez.

Így van, már eltelt 1000 nap azóta, hogy Pantheon megkapta a legutolsó kinézetét, mely a Baker Pantheon volt még 2016. szeptember 7-én. Pantheon a 17. hős, aki a klub részese lehet, ugyanis egy korábbi tag, Shaco benyújtotta lemondási és távozási kérelmét. A társaság vezetője egyébként még mindig Udyr, aki több, mint 1500 napja nem kapott új kinézetet, utolsó kinézete a Definitely Not Udyr volt még 2015 márciusának a végén.

Ahogy már fentebb is említettük, Pantheon csak a 17. karakter, aki elzárva a külvilág újdonsült kinézeteitől raboskodik, így nem meglepő, hogy vannak még mások is rajtuk kívül. Őket alább találjátok meg egymás mellett, az utolsó hőskinézetük megjelenési dátumával.

Te milyen hőskinézetet tudnál elképzelni Pantheon számára?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.