Egyedi gamer kiegészítőkön dolgozik a svéd bútorgyártó

Egyedi gamer kiegészítőkön dolgozik a svéd bútorgyártó

A legújabb technológia segítségét hívja az IKEA, hogy egyedi gamer termékeket hozzon létre.

A húsgolyóiról és hot-dogjáról híres svéd bútorgyártó megcélozza a gamer szektort. Az IKEA partneri szerződést kötött az Unyq céggel, akik művégtagok gyártására szakosodtak, továbbá bevonták legújabb projektjükbe az Area Academy e-sport vállalatot is, aki a termékek és a játékosok közötti kapcsolat kiépítéséről gondoskodnak majd. A gamer kiegészítőkre még várni kell egészen 2020-ig, azonban a rövid promóciós videó alapján nagy durranásra számíthatunk!

A gyártástechnológia ugyanis a legmodernebb korok eszközeit állítja csatasorba. A 3D nyomtatás fénykorát éli, ami jó hír azoknak, akik mindig is valami egyedire vágytak. Tulajdonképpen bármit képesek már a szakemberek létrehozni a különleges gépek segítségével, így nem véletlen, hogy az IKEA is emellett döntött. Az első képek alapján főleg apróságokkal kezdik majd a gamer szektor meghódítását, azonban komolyabb tervekről is beszámolt az Uniyq. Mivel a gamerek hosszútávú terhelésnek teszik ki magukat a monitorok előtt, ezért az egészségük érdekében szükség van arra, hogy speciális kiegészítőkkel csökkentsék a fizikai terhelést.

A Unyq-nak nagy tapasztalata van a fogyatékossággal élők megsegítésén, így tervben van az is, hogy olyanoknak is készítenek majd termékeket, akik hosszan tartó testi károsodástól szenvednek. Az árakról egyelőre semmit sem tudni, de mindenképp érdemes figyelemmel követni a három cég közös munkáját a jövőben is.

Ti milyen kiegészítőknek örülnétek a legjobban? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Mitől lesz egyedi ízvilágú a kávé?

Sportolóként te is iszol kávét? Tudtad, hogy a számtalan kávécserje közül mindössze kettőből készítenek kávét? Az arabicából és a robustából. A kávécserje típusa, a feldolgozás, illetve a pörkölés adja a kávészemek egyedi aromáját.