Egy hétvégén dupla WL két csapattal, de vasárnap jobban megéri játszani?

Egy hétvégén dupla WL két csapattal, de vasárnap jobban megéri játszani?

Egy játékos teljesen beáldozta a FIFA miatt a hétvégéjét, letolta előbb a saját csapatával, aztán a haverja is ráírt. Mindkétszer meglett az Elite 3.

Nem így tervezte, de ha már adódott egy ilyen lehetőség, kipróbálta milyen csúcsra járatni a teljesítményét.

Az alapvető terve mindig az egy WL kapcsán, hogy nagyjából 10 mérkőzést játszik le pénteken, most ez 10-1-re jött ki. Szombatra ez 17-3-ra módosult, viszont ezen a napon mindig abbahagyja a játékot, ha összejön a harmadik veresége, ez most sem történt másként, így a hátralevő párharcokat vasárnapra hagyta. A hétvége utolsó napján aztán előbb a 20-3, majd egy négy mérkőzéses nyeretlenségi szériát követően a 23-7 végeredmény született.

A csavar ekkor jött, mivel kapott egy üzenetet egy haverjától, hogy mi lenne, ha helyette letolná a meccseit. Gondolkodás nélkül elvállalta a kihívást, de egy picit az idő is szorította, valamint kiváncsi volt, hogy a WL végefelé milyen erős ellenfelekkel kell szembe néznie.

Íme a két együttes összetétele - baloldali az övé, jobb oldali a haverjáé:

Meglepetésre második nekifutásra jobb startot vett, ugyanis egészen 18-0-ig menetelt, ami a személyes rekordja is lett egyben. Két meccset elbukott utána Elite 1-2 játékosok ellen. Aztán zsinórban jött három győzelem, és mire lejárt az ideje 23-6-nál állt meg.

A konkluziója pedig az volt, hogy vasárnapra hagyhatunk akár 15-18 meccset is, mivel ez kifizetődő, a legtöbb játékos ugyanis már fáradt, kimerült és a legtöbb támadásukat elkapkodják, minél gyorsabban el akarnak jutni a kapuig, többet hibáznak és könnyebb levédekezni ezeket. A kontrákból pedig eredményesebb tud lenni az ember. A mentális megterheltség miatt viszont egyáltalán nem ajánlja, hogy hétvégente 59 meccset letoljon bárki is, egyszer számára nagyon fun volt, de megismételni nem igazán érdemes.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!