Ingyen pakkal jött meg az utolsó, egyhónapos promó a játékba!

Ingyen pakkal jött meg az utolsó, egyhónapos promó a játékba!

Július 3. és augusztus 14. között még egy utolsó futball ünnepet tart az EA Sports FUTTIES néven, ahogyan azt megszokhattuk.

Az EA Sports a közösségre bízza, hogy kik kapjanak FUTTIES itemet a játékba, második esélyként pedig még ebben a szezonban kiadnak néhány speciális itemet, valamint SBC-t a legjobbak közül.

A promó öt hete alatt a rajongóknak meglesz a lehetőségük a szavazásra, méghozzá több kategóriában is. A kiválasztott napokon, a bejelentkezés után megtalálhatunk majd egy Player Pick-et. Ez három FUTTIES játékost tartalmaz majd. A jelöltek között az elmúlt év legnépszerűbb futballistáit találjuk, és akire ráböksz, arra voksolsz is egyben. A győztes egy SBC részeként tér vissza, amely során az upgradelt verzióját szerezhetjük meg. Fontos tudni, hogy maguk a jelöltek nem fognak automatikusan upgradelődni.

A speciális itemek közül a promó alatt a legjobbakat szintén újra kiadják a csomagokban, méghozzá három hullámban. Az első július 3-án, a második 17-én, a harmadik - amely az első kettő legjobbjait újfent tartalmazza - 31-én érkezik.

Az első adagról itt találtaok egy listát!

A SBC-k legjobbjai

Ha esetleg lemaradtál volna a szezon közben a legjobb SBC-ről, akkor itt lesz egy újabb lehetőség, hogy teljesítsd őket. Az EA ugyanis a legnépszerűbbek közül válogat majd és az event alatt még egyszer elérhetővé teszi, ezért nem árt sűrűbben csekkolni a játékot.

Jutalom csomag

Igyekeznek a lojalitást díjazni a fejlesztők, ezért a FUTTIES - az event alatt bármikor - közben, ha bejelentkezel egy pakk vár a játékban, annak függvényében, hogy hány napon át jelentkeztél be a FUT játékmódba.

Weekly Objective

Ezekre is érdemes odafigyelni, mert bizonyos FUTTIES labdarúgók küldetések után is beszerezhetőek lesznek.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!