Kicsit megkésve ugyan, de hivatalos tutorial oldalt kapott a PUBG

Kicsit megkésve ugyan, de hivatalos tutorial oldalt kapott a PUBG

Ismerd is azt a fegyvert, amelyet használsz. Érdekes háttérinformációkkal együtt debütált a PUBG hivatalos tutorial oldala, a Survivor's Guide.

Ugyan a PUBG már nem egy friss játék, és nem is annyira bonyolult, hogy részletes magyarázat kelljen hozzá, voltaképp néhány másodperces gyorstalpaló után már úgy ugorhatunk be a játékba, hogy nagyjából tudjuk mi merre hány méter. Ettől függetlenül remélhetőleg sok kezdő játékos fog örülni annak a guide-nak, amit a PUBG Corp. most elkészített.

A hivatalos weboldalon elkészült egy aloldal, amelyen részletesen megismerhetjük a PUBG világát; remek videók foglalják össze a battle royale lényegét, átpörgethetjük az összes fegyvert, amelyekről megtudhatjuk, hogy milyen lőszerrel üzemelnek, mekkora a tárkapacitásuk, és még arra is kitértek a fejlesztők, hogy az adott stukkert a való életben hol és mikor fejlesztették ki/kezdték el használni.

Megnézhetjük az alapvető irányításhoz szükséges gombokat, és a pályák különféle településeit is.

Természetesen ezt a guide-ot az aktív játékosok nem igazán fogják használni, azonban az abszolút kezdők, vagy a még csak PUBG-val szemező potenciális vásárlók számára egy nagyon jó kiinduló pont lehet, amelyen át jobban megismerhetik a játék világát. (E téren minden lehetőséget meg kell ragadniuk a fejlesztőknek, ugyanis a SteamCharts adatai szerint február óta ismét folyamatosan csökken a játékosszám.)

Ez azonban még mindig nem a kész verzió, a PUBG Corp. további bővítéseket ígért:

  • A Gameplay fül további videókkal fog bővülni
  • A jövőben a fegyverek tárháza sebzéssel kapcsolatos információkat is megjelenít majd, illetve bullet droppal foglalkozó grafikonok is bekerülnek majd rá
  • A Map részen egyelőre csak képeket tekinthetünk meg a városokról, területekről a későbbiekben viszont ezen változtatnak

Nos, ugyan lehet még mit finomítani az oldalon -például más külső weboldalakon egyelőre jóval több adat található meg a fegyverekről is- az irány nem rossz, és biztosan lesznek olyan játékosok, akiknek hasznos lehet.

A Survivor's Guide-ot itt érhetitek el.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!