Kiszivárgott egy kép, de ha ez a FIFA20 menüje, az eléggé csalódást keltő!

Kiszivárgott egy kép, de ha ez a FIFA20 menüje, az eléggé csalódást keltő!

Az EA időnként azzal a váddal kell, hogy szembenézzen, miszerint lemásolja az előző verziót a játékából és minimális változtatásokat hajt csak végre rajta. Egy leak alapján ez sajnos most sincs másként.

Az első bejelentések nagyon izgatottá tettek minket és a közösséget is egyaránt, azonban egy a netre kiszivárogtatott kép egy cseppet letörte a szarvunkat. A FIFA sorozat legújabb részei szinte óramű pontossággal jelennek meg szeptember végén. Minden esztendőben játékosok millió reménykednek, hogy újabb forradalmi változásokat hoz a következő epizód, viszont a játékmenethez régóta nem nyúltak hozzá. Persze láthattuk a Timed Finishinget akció közben és hasonló próbálkozásokat, de a program motorja és mechanikája számottevően évek óta nem változott.

A Street, vagyis utcai futball visszatértével arra számítana az ember, hogy kapunk majd némi újítást és bár ígéretek vannak, egyelőre nem láttuk semmilyen felvételt a játékról. Egy nagyon lelombozó képet töltöttek fel a netre és állítólag valóban a FIFA20 menüjét láthatjuk. Ha ez igaz, akkor elmondható, hogy nem erőltette meg magát az EA sports 2019-ben sem. Nagy esély van rá, hogy nem fake a dolog, ugyanis az elmúlt részekben sem sokat változott a menü kialakítása, inkább csak a színekkel játszottak.

Persze ez még módosulhat, és az is lehet, hogy hamis, de a negatív kommentek csak úgy záporoztak a kép láttán. Nagyon sokan tartják lustának az EA-t ilyen szempontból.

"Most komolyan ez mi? A FIFA17 óta úgy érzem, mintha nem új játékot csak egy DLC-t kapnánk..."

"Elképesztően lusták...még a Football Manager kezelő felületét is felújítják 2-3 évente."

UPDATE: Időközben a közösség egyik tagja - ezúton is köszönjük Szabolcs - által mutatott videó alapján elmondható, hogy nem átverés, valóban ilyen stílusú lesz a FIFA20 menürendszere!

Szerintetek tényleg ilyesmi lesz a FIFA20 menürendszere?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!