Új lendülettel és új célokkal vág neki a Grim Ravens a következő versenyszezonnak

Új lendülettel és új célokkal vág neki a Grim Ravens a következő versenyszezonnak

A Grim Ravens, mint csapat, mint szervezet egy igen nagy átalakuláson megy keresztül, számos új projektbe kezdenek bele, illetve felépültek a megújult csapataik is.

A Grim Ravens a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első szezonjának a közepén voltaképp a semmiből tűnt fel, és azonnal fel is ölelte a PUBG liga egyik legjobb négyesét -ezmegazt, Rulezt, Tethrys-t és Unknownmemory-t-, akik a megfelelő körülményeknek köszönhetően szabályosan szárnyalni kezdtek, majd meg is nyerték az első PUBG szezont.

Néhány héttel ezelőtt a csapat vezetősége bejelentette, hogy a PUBG csapatban két játékost cserélnek, illetve nyitnak a LoL felé is egy saját csapat összeállításával. Utóbbi élére megtették noizR-t, aki többek között az MNEB első szezonjának bajnokcsapatát, a Team Plague-et edzette.

A csapatok azonban nem minden, a Grim Ravens hamarosan megnyitja vadonatúj webshopját, és még egy saját versenyt is szerveznek, de menjünk szépen sorjában.

Összeállt a LoL csapat


Az új ötösükben -pontosabban hatosukban- köszönthetünk ismerős neveket, és újoncokat is, róluk alább tudhattok meg többet.

Kubu (Top): Kubut nem nagyon kell bemutatni a magyar játékosoknak, a hazánkat V4-en képviselő játékos még nagyon nagyon régen megfordult a Unicorns of Love berkeiben is, az elmúlt néhány évben a RIFT Esports csapatát erősítette. Most elérkezett neki a váltás, innentől a hollók mezét viseli.

Loxigar (Jungle): A dzsungelben Loxigar fogja vadászni a szörnyeket, aki pályafutását még a THR-nél kezdte, 2018 végétől pedig szintén a RIFT-ben játszott. EBL-en is lépett már pályára, illetve az MNEB csataterein is megfordult.

FEAR (Mid): A pálya középső részén FEAR-től retteghetnek majd az ellenfelek, ő egy viszonylag új szereplő a hazai szcénában, online kupákon, illetve az MNEB egy-két mérkőzésén találkozhattunk vele.

Ax3l (Adc): Lövészként az MNEB első szezonjának bajnokát Ax3lt köszönthetjük. A görög adc-től számos szép megmozdulást láthattunk, kíváncsian várjuk, hogy mit alakít majd a Grim Ravens színeiben.

Crokyx (Support): "A kedves nézők még nem nagyon láthattak semmilyen versenyen ennek ellenére hiszem azt, hogy van helyem a magyar e-sport berkein belül, mint LoL játékos. Illetve én is remek lehetőséget kaptam a Grim Ravens vezetőségétől, hatalmas rizikót vállaltak egy újonc beválogatásával, de nem fognak bennem csalódni, ahogy a rajongók sem."

Regostern (Sub-Adc): "Regostern vagyok 17 éves, még az Ancient Crows (ANC) csapatban értem el egy őszi Mondocon döntőt és egy SEC kvalit, akkor voltam 15 éves és a mid laner Fear volt, utána ő elment a Gamerzone & BoL csapatba, én meg a Gamerzone.GG keretein belül folytattam fejlődésem, de mindenről épphogy lecsúsztunk. Nyáron három hetet nem leszek otthon egyhuzamban, ezért a fejlődésemre szeretnék továbbra is koncentrálni, szerintem sokat léptem előre az elmúlt időben, és elegendő munkával én is Magyarország legjobbjai között lehetek. A Grim Ravens-ben látom, hogy Axel cseréjeként sokat tudok a csapattársaimtól tanulni, főleg tőle. Célom, hogy Magyarország legjobb adc-i közé számítsak és jobbnál jobb eredményeket érjek el."

Daredevil (Sub-Mid): Daredevil hajdanán a legendás Beatiful Talented Men nevű csapattal szerepelt a Challenger Series-ben, a közelmúltban pedig a Rift Esports színeiben láthattuk az MNEB és az EBL mezőnyében, most azonban ő is a hollók páncélját ölti magára.

Átalakult a PUBG squad

Ezmegaz és Rulez jól ismert tagjai már a magyar közösségnek, az MNEB-es és számos külföldi versenyen való részvételükkel bebizonyították, hogy a PUBG szcéna élvonalába tartoznak. A jövőben azonban Tethrys és Unknownmemory nélkül megy tovább a Grim Ravens élete, őket igyekszik majd pótolni Gajd1e és Prorix.

Gajd1e: "Gajd1e a Rift játékosa volt, ahol nem mentek jól a dolgok és egy időre le is tett a kompetitív szereplésről. Amikor a negyedik embert kerestük -írja noizR- a srácok egyhangúan őt szerették volna. Hihetetlenül skilles játékos és hamar beilleszkedett, nélkülözhetetlen tagja lett a csapatnak. A killek mellett remek hangulatot hozott magával, ami megmutatkozik a csapat teljesítményén is, nekünk pedig pontosan erre volt szükségünk."

Prorix: "Prorix egy iszonyat tehetség, aki a PUBG szcénában mozog tudja, hogy milyen játékos, voltak akik a legtehetségesebb fiatalnak tartották. 16 évesen került hozzánk, a kora miatt nem érdeklődtek komolyan miatta a csapatok, de mi hatalmas potenciált láttunk benne, így nem volt kérdés, hogy hozzánk kerüljön. A kezdeti időszakban a kispad jutott neki, de még a lineup-beli változtatások előtt tervben volt, hogy több lehetőséget adunk neki. Aztán amikor bekövetkeztek a cserék, Prorix megkapta a helyét a fix kezdőben és azóta is remek teljesítményt nyújt. Rulez egyszer azt mondta, olyan mintha be lenne nála húzva a fék, szoknia kell még a kompetitiv stilust, de ha elkapja a fonalat és felnő a feladathoz, még többet fog mutatni a mostani amúgy is remek teljesítményénél."

Jön a Ravens Nest, a Grim Ravens saját szervezésű versenye

A Ravens Nest egy saját szervezésű, két játékszámban (LOL és PUBG) induló bajnokság lesz. Itt meghívott csapatok mellet lehetőségük lesz a játékosoknak kvalifikációkon is bekerülni a legjobbak közé. Augusztusban fog zajlani a verseny, ahol az első helyezett csapatok pénznyereményben és dicsőségben részesülnek. LoL-ban négy kvalifikált csapat és négy meghívott, PUBG-ben pedig négy meghívott és tizenkét kvalifikált kerül be. Az összes versenynapról stream lesz a Grim Ravens twitch csatornáján.

Hamarosan megnyílik a webshop

Július közepétől a Grim Ravens egyedi tervezésű, saját, rajongói számára létrehozott termékei válnak elérhetővé a webshopban. Egérpad, mezek, pólók, sapkák és limited edition pulcsik érkeznek az első felvonásban. Pár terméket eljuttatnak a Grim Ravens-hez közeli influencereknek, illetve olyan streamereknek, akiknek nagy rajongója a Grim Ravens stábja.

Segítő kezet is kerestek, ám egy lelkes fiatal lány, Saci személyében már meglelték


Így áll most nagyjából az MNEB PUBG ligájának bajnok szervezete, sok sikert kívánunk nekik az új terveikhez.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!