Két garantált 86 pluszos csomag jár a Twitch Prime feliratkozásért!

Két garantált 86 pluszos csomag jár a Twitch Prime feliratkozásért!

A FIFA19 érája lassan véget ér, de a nyarat még megtolja az EA egy újabb akcióval.

Az EA Sports egyik aranytojást tojó tyúkja alighanem a FIFA-sorozat, ami egyben a legnépszerűbb sportjátéknak is mondható. A kiadó éppen ezért most összeállt a Twitch-csel és egy akció keretein belül a következő két hónapban értékes ajándékokat osztanak szét. A FIFA Ultimate Team rajongók örülhetnek, ugyanis a Prime előfizetéssel rendelkezők júliusban és augusztusban is kapnak ingyen csomagot. Méghozzá a FUTTIES promó keretein belül, júliusban egy Twitch Primer 86+ OVR Pack üti a markukat, amelyben egy garantált 86-os vagy jobb kártya mellett 3 rare gold player item is megtalálható.

A FUTTIES egy speciális esemény a FIFA Ultimate Teamen belül, ahol további jutalmakban részesülünk, szavazhatunk a megadott lapokra, kapunk ingyen játékost és a FUT19 legjobbjai is visszaköszönnek. Az első csomagot már beszerezhetjük, ehhez nincs más teendőnk, mint feliratkozni egy csatornára Twitch Prime-mal - az első ingyenesen megtehető -,  a második viszont csak augusztus 9-én érkezik.

Elképzelhető, hogy össze kell kötnöd az EA és a Twitch felhasználói fiókodat, szóval fontos, hogy a játékban használt email címedet használd.

Csak kattintsunk a Try Prime gombra és kövessük az utásításokat, ha pedig az Amazon Prime tagjai vagyunk, akkor elég ha bejelentkezünk. Az ajándékot a FUT módban a My Packs-nál találjátok Twitch Prime pack néven.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!