A GTA V még egy pakisztáni főtitkárral is elhitette, hogy valóság

A GTA V még egy pakisztáni főtitkárral is elhitette, hogy valóság

A pakisztáni politikus nem csak elhitte, hogy valódi, de még az egekig magasztalta a pilótát is.

Sokan közületek valószínűleg nem követik a pakisztáni politikai életet, pedig az elmúlt hónapokban már másodjára volt tőlük hangos a sajtó. A szokásos parlamenti verekedések helyett, nemrég a macskás filtert sikerült rajtahagyni az ülés élő közvetítésén, míg most egy bizonyos Khurram Nawaz Gandapur alakított hatalmasat Twitteren.

Gandapur ugyanis megosztott egy rövidke videót, amin az látható, hogy egy utasszállítórepülőgép méterekkel kerül el egy ütközést a kifutópályára betévedő olajszállító kamionnal. Az egyetlen baki az egészben, hogy mindez a GTA V-ben történt, amelynek grafikája tényleg szép, de erős túlzás összekeverni a való élettel.

A fenti tweetet persze hamar törölték, ellenben a videóval, ami lassan már 1,8 millió megtekintésnél tart, hála a politikusnak.

A videót egyébként egy nagyobb pakisztáni twitter oldal is továbbosztotta, amiről még a mai napig nem került le.

A hiba amúgy azért égőbb az átlagosnál, mert Gandapur nem csak egy a sok politikus közül, hanem ő az egyik párt főtitkára, ha pedig még ő is összekeveri a játékot a való élettel, az a többiekre sem vet túl jó fényt. Reméljük, Gandapur tanult az esetből és pár hét múlva nem egy Minecraftban épített kastélyon ámul majd el.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!