"Túl magabiztos lettem és meglátogatott egy régi barátom, Craps" - Caps interjú

Caps beszélt a Rift Rivals-ös élményekről és a Liquid elleni zakókról.

Főlényes európai győzelemmel ért véget június 29-én a 2019-es Rift Rivals versenye. Az már az első pillanattól kezdve tisztán látszott, hogy az amerikai csapatok nem igazán tudnak majd labdába rúgni, így kisebb meglepetésként érhetett minket, hogy egyetlen EU csapatnak sem sikerült vereség nélkül megúszni a versenyt. A G2 és az Origen a Liquidtől kapott ki -utóbbi ráadásul kétszer is-, míg a Fnatic a TSM ellen botlott. A dán szupersztár, Caps egyik Liquid elleni meccsen sem érezte igazán a játékot, ennek okáról pedig az Upcoming megkérdezte őt. Elmondása szerint fordított pszichológiát alkalmaztak rajta és annyira dicsérgették, hogy túl magabiztossá vált.

"Azt nem tudom 100%-ra megmondani, hogy mi történt pontosan. Úgy érzem, hogy az észak-amerikai midesek kiismertek engem. Ha ment volna a trash talk, akkor lehet, hogy megkapták volna a Clapst. Ehelyett viszont nagyon kedvesek voltak és végig dicsértek, így egy régi barátom, Craps tért vissza. Eléggé szégyelltem is magamat. Egyszer sem sikerült nyernünk a Liquid ellen, de majd a VB-n bosszút állunk!"

Nem ez volt viszont a G2 egyetlen baklövése, ugyanis a LEC-ben találkoztak az európai régió másik nagyágyújával, a Fnatic-kal, akiktől ki is kaptak. Az ex-csapatával való találkozásról a következőket mondta Caps:

“Hát az elég szomorú volt. Olyan furán vesztettük el azt a meccset, annyira sok harc volt, azt gondoltam hogyha nem nevetek, akkor elsírom magam." -mondta Caps. “Minden meccset megakarsz nyerni, főleg a Fnatic ellen. Sajnos már a meccs elején azt éreztem, hogy elvesztettük és nincs remény. Általában jó a problémamegoldó képességem, de úgy éreztem, hogy itt nincs megoldás."

Mindez viszont meg is erősítette őket, hisz még pont időben jöttek rá a problémákra.

"Nagyon furcsa pozícióban vagyunk most, mivel valamiért a játék korai szakaszát mindig elrontjuk, de ezután szinte minden alkalommal visszajövünk a meccsbe. Éppen ezért néha a mérkőzéseink igazi fiestának tűnhetnek. Mindez két dolgot jelenthet; vagy meg kell nyugodnunk az elején és kicsit megfontoltabban kell játszanunk, vagy ezentúl még inkább meg kell nyomnunk a játék elejét, hogy hamarabb jöhessünk vissza."

A LEC összecsapásai ezen a hétvégén folytatódnak. Az eddig veretlen Fnatic a Vitality ellen, míg a G2 a Misfits ellen kell, hogy bizonyítson. A VB októberben startol, ahol az európai csapatok ismét megmutathatják, hogy ki az úr.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!