Ezekkel a bot lane párosokkal dobd fel a meccseket!

Ha már unjátok a sokadik Xayah + Rakan duót, és inkább szórakoznátok egy jót, adunk néhány ötletet az alsó ösvényhez!

Az alsó ösvényes lövész + támogató meta már évek óta velünk van, de csak néhány alkalommal újult meg érdemben. Az aranytölcsér taktika, a mágusok megjelenése boton hozott ugyan időleges változásokat, de nagy általánosságban még mindig dominál az ADC + Support, mint bevált és működő stratégia. Aki unná már ezt a lerágott csontot, annak adunk néhány jó párosítást, amivel könnyedén meglepheti az ellenfeleit, miközben kiválóan szórakozik. Kizárólag saját felelősségre és inkább Normal meccsekhez ajánljuk az alábbi duókat, nézzük is meg őket sorban!

Garen + Xin Zhao

Nincs más taktika, mint egyes szinten bebújni a bokorba és a gyanútlan ellenségre elnyomni mindent. Garennel és Xinnel is Q-val érdemes kezdeni, mivel ez a két képesség egymás után full CC-be rakja az ellent. Először Garen lenémítja, majd Xin feldobja az áldozatot, akin közben pöröghet a dupla Ignite. A First Blood szinte garantált, utána csak annyi a dolgunk, hogy Xin farmolja a minionokat, Garen meg hatos szinttől farmolja a gyilkosságokat az ultival. 

Malphite + Yasuo

Malphite Q-val mindenki mellé tökéletes támogató, mivel hatos szintig csak piszkálni kell amúgy is az ellenfél párosát. A buli akkor indul be, amikor Malphite meglépi a level 6-ot és elérhető neki az Unstoppable Force. Yasuonak tulajdonképpen semmi dolga nincs, mint elnyomni a Last Breatht, amikor Malph ultizza valamelyik botost, utána csak le kell csapni a maradék életerőt az Ignite-ok asszisztálása mellett.

Leona + Orianna

Elképesztő CC mennyiséggel rendelkezik a két hős, amik önmagában is elegek néha a killekhez, de együtt tényleg megállíthatatlanok. Leonára rá kell tenni Orianna labdáját, utána mehet az E + Q + R, Oriannának mindössze annyi a dolga, hogy a távolból alaptámadásokkal párologtassa az életerőpontokat és elnyomja a Shockwave-t a megfelelő pillanatban. Tökéletes duó arra, ha földhöz kell szögezni valakit.

Thresh + Blitzcrank

Azaz üdvözlünk mindenkit Hook Cityben! A két hős a semmiből képes berántani az ellenfelet, de általában Blitzcrank legyen az, aki kezdeményez. Behúz, felüt, némít, eközben az AD Thresh püföli ezerrel. Ha szeretne menekülni, utána lehet rámenni Threshsel, majd jöhet a Nyúzás és a Doboz. Elképesztően erős kombókra képes ez a duó, de kell hozzá az is, hogy egy két olyan játékos játsszon velük, akik már jól ismerik egymást. 

Futottak még, avagy további párosok, akik garantáltan megérnek egy-két meccset:

  • Jarvan + Veigar: duplán zárják be az ellenséget, miközben mehet rá a sebzés
  • Zilean + Sion / Tahm Kench: Zilean bombáit különleges úton juttathatjuk el az ellenséghez
  • Lux + Morgana: csak el kell nyomni két Q-t, utána nyugodtan ki lehet menni járni egyet, mivel az ellenségnek esélye sincs a menekülésre
  • Ivern + Rengar: néhány plusz bokor mindig jól jön az aranyos cicának
  • Cassiopeia + Teemo: toxikusságáról ismert páros, ami garantáltan az őrületbe kergeti az ellenfeleket
  • Maokai + Pantheon: a W-k ereje, garantáltan ott marad a célpont, ha range-en belül ér
  • Kalista + Neeko: csak dobd be a "supportod" és nézd végig, ahogy egyedül elintézi az enemyt

Ti milyen őrült párossal szoktatok szórakozni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!