Tárgyak miatt lehet 0. és 4. szintű hősünk is nemsokára

Tárgyak miatt lehet 0. és 4. szintű hősünk is nemsokára

Az új Guardian Angelnek köszönhetően most már akár lehetnek négyes szintű hőseink is.

Megérkezett a PBE szerverre egy újabb frissítés, már ami a Taktikus Csapatharcot érinti. Változtattak a Guardian Angel-ön és a Cursed Blade-en is. A GA új passzívjának köszönhetően a hősünk újjáéledéskor nem csak egy újabb esélyt kap, hanem egy plusz szintet is. Ez egyben azt is jelenti, hogy immáron akár négyes szintű egységeink is lehetnek.

No, de mit is biztosít számunkra egy négyes szintű hős? Jelen pillanatban csak megduplázza az életerejét, de biztosak lehetünk, hogy érkeznek majd még finomhangolások, amik nagy valószínűséggel majd a támadási sebességet és a védelmet is megnövelik. A négyes szint megkapta az ún. platinum bordert. Ez a hármas szintű Warwick szintlépés után 2160-ról 4320-ra növelte a HP-ját. 

Ugyanannyi manával éledt újra, mint amennyivel meghalt, szóval ha úgy nézzük, hogy a GA elhasználása előtt már csak egy kevés mana hiányzik, hogy elsüsse a képességét, akkor újjáéledés után ezt már LVL4-esként teszi meg, azaz erősebb lesz a hős. 

Adódik a kérdés, hogy mi van akkor, ha egy hősön több Guardian Angel is van? Természetesen nem többszöröződik a szintlépés, ezt csak egyszer lehet eljátszani, viszont a második GA elhasználás után már teljes életerővel éled újra a hősünk. 

Ahogy korábban említettem a Cursed Blade-en is változtattak. A tárgy abban újult meg, hogy immáron akár egy egyes szintű hőstől is tud elvenni szinteket, ami azt jelenti, hogy akár lehetnek LVL0-ás hőseink is. Ebben a példában, Zed kettes szinten érkezik meg a csatába, viszont olyan jól proccolt kétszer is a Cursed Blade, hogy elérte a nulladik szintet, ezzel pedig az életereje is csökkent, mindössze 250 HP-ra. 

Ez egyben azt is jelenti, hogyha több Cursed Blade-ünk is van, akkor nagy szerencsével, akár egy hármas, vagy akár négyes szintű egységet is letudunk csökkenteni nullásra. 

Ahogyan azt már mondtam, ezek az újítások még csak a tesztszerverre érkeztek meg, úgyhogy nagy eséllyel kapnak majd még hotfixeket, viszont érdeklődve várjuk, hogy miként és mikor kerülnek majd be az éles szerverekre is.

Ti mit gondoltok ezekről a változtatásokról?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!