Aurelion Sol és Nidalee is erősödött a PBE-n!

Aurelion Sol és Nidalee is erősödött a PBE-n!

Kilenc hőst változtattak PBE-n, köztük Yuumit és Alistart is!

Újabb csomag módosítás érkezett a tesztszerverre. Olyan hősökhöz is hozzányúltak a Riotnál, akik már jó ideje nem kaptak semmilyen változtatást. Mutatjuk is a kilenc hőst és a buffokat / nerfeket, amik életbe léptek a PBE-n!

Továbbra is elégedetlenek a Akali Twilight Shroudjával (W). Először felvitték a 25 másodpercre a töltési időt, majd most újra lecsökkentették minden szinten 20 másodpercre.

Alistar alap Manáját jelentősen megnövelték, az eddigi 278,84-ről 350-re.

Az egyik legnehezebb és egyben legnépszerűtlenebb hőshöz is hozzányúltak a fejlesztők. Változott a Starsurge (Q) és a Comet of Legend (E) is. Előbbinél a stun hatóidejét növelték, ugyanis maximálisan 2,2/2,4/2,6/2,8/3 másodpercig kábít, minimálisan azonban a maximum 33 %-a helyett, csak 25 %-ig hat a kábítás. A hatalmas galaxis 5 másodperc alatt éri el a teljes nagyságát, ami azt jelenti, hogy gyorsabban éri el a maximális kábításhoz szükséges méretét, mivel másodpercenként 36,6 egységgel nő, az eddigi 27,5 egység helyett. 

Az E-nél kicsit változtattak a passzív mozgási sebességen. Mostantól a szintünktől is függ, hogy mennyire gyorsan suhanhatunk egy adott irányba. Lvl 1-es E-nél és 1-es szinten 25 % a maximálisan megszerezhető mozgási sebesség, Lvl 5-ös E-nél, 18-as szinten 45 %.

Csökkentették a Colossal Smash (passzív) sebzését, szinttől függően 15-160-ra, az eddigi 20-200-ról. Magic Resistből is csak 60 %-ot kap meg sebzésként Galio az eddigi 70 % helyett. A Shield of Durand (W) változtatásait visszavonták, maradt minden a régiben.

A Deadly Flourish (W) lekötési hatóidejét megnövelték 1/1,25/1,5/1,75/2 másodpercre, sőt a töltési idejét is csökkentették 12 másodpercre.

A Prismatic Barrier (W) AP arányát felvitték 20 %-ról 30 %-ra. 

Nidalee sem érdekelte túlságosan a fejlesztőket, de ennek az elhanyagolásnak immár vége, ugyanis a Swipe (Cougar formában E) sebzését megemelték 80/140/200/260-ra.

Természetesen Ryze sem maradhat ki a PBE-buliból. A mágus alap HP regenjét megemelték 1,4-ről 1,6-re, másodpercenként 0,11 helyett immár 0,16 HP-t kap vissza. A Rune Prison (W) módosításait visszavonták, vagyis az AP aránya 60 %-ra, a töltési ideje 13/12/11/10/9 másodperce módosult.

A varázsmacska Zoomies (E) képességét nerfelték a PBE-n, de az élő szerverekhez képest így is buffról beszélhetünk. A maximum gyógyítás az éles szerveren az alap gyógyítás kétszerese, PBE-n jelenleg 2,3-es szorzó van rajta.

A PBE változtatások közül nem biztos, hogy mindegyik bekerül majd az éles szerverre. A 9.14-es patch július 17-én érkezik, készüljetek fel rá most!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!