Egy művész fantasztikus egyedi pályákat alkotott a Taktikus Csapatharchoz

Egy művész fantasztikus egyedi pályákat alkotott a Taktikus Csapatharchoz

Egy rajongó 3 teljesen új pályát alkotott a Taktikus Csapatharchoz.

A közösségi fórumok és oldalak tele vannak egyedi, rajongói alkotásokkal, fan artokkal, melyek között vannak észbontóak is. A League of Legends egy rendkívül felkapott játék, több millió játékossal a rendszerben. Ez természetesen azt is eredményezi, hogy fan artok és egyedi elképzelések is születnek, főleg, hogy maguk a fejlesztők is szívesen várnak kitalált karaktereket, művészi alkotásokat, rajzokat, elképzeléseket, ötleteket és visszajelzéseket.

Ha valaha elgondolkoztál már azon, hogy milyen is lenne egy külön témával ellátott TFT pálya, akkor jó helyen jársz. Walther „Nebura” Song megalkotott egy pár fantasztikus TFT pályát, amik nagyon jól néznének ki, miközben a játékosok egymással harcolnak. Jelenleg, csak egy pár átszínezése van a jelenlegi TFT arénának, amik új kinézetet adnak - a Runic, Arrowhead, és a Rift Arenas. Nem néznek ki rosszul, de ahogyan várható volt, eléggé unalmassá válnak egy idő után. Ennek eredményeként, Nebura 3 új pályát készített el, amelyek a League of Legends univerzumának különböző pontjairól származnak.ewqeqwAz első ilyen pálya, amit elkészített az Institute of War által lett inspirálva, ami eredetileg a főhadiszállása volt a League of Legendsnek, ami egy Valoran alapú szervezet volt a játék régebbi történetében. Az Institute of Warnal, Rúnaterra nemzetei küldték legnagyobb harcosaikat, hogy politikai háborúkat vívjanak meg az Idézők Szurdokában.A második pálya neve nem más, mint Magma Chamber, és ennek alapján egy lávás témát kapott nem meglepő módon. Ez egy sokkal egyszerűbb témájú pálya, de a megfelelő vizuális effektekkel, nagyon jó eredmény születhetne. Az utolsó pálya, amit Nebura készített, az a Nexus Blitz pályája volt, amit a Riot már egy ideje kivett a játékból.

Nagyon jó lenne, ha a játékosoknak minél több lehetőségük lenne az egyedi pályakinézetek beszerzésére, persze ehhez az szükséges, hogy több is legyen belőlük idővel, mert amint párharcra kerül a sor, egyből új környezetbe kerülünk, és sokkal jobb a változatosság, mint mindig ugyan azt a környezetet nézni. Sajnos, a játék még béta fázisban van, de amint a Riot megold minden problémát, ami felvetődhet, minden bizonnyal jönni fog egy pár új pálya kinézet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!