Kövesd élőben a FIFA19 eWorld Cup PS4 rájátszását magyarul!

Magyar eWorld Cup PS4 rájátszás közvetítés kizárólag csak az Esport1-en!

Múlt héten rendezték a FIFA19 eWorld Cup XBOX rájátszását, ahol nagy meglepetésre a döntőben hasalt el az egyik nagy favorit, F2 Tekkz. A mostani hétvégén a PS4-esek kerülnek a rivaldafénybe.

Berlinben rendezik a FIFA19 eWorld Cup PS4 rájátszását egészen péntektől vasárnapig. 64 játékos mérkőzik majd meg egymással először egy csoportkör keretein belül, majd azt követően kezdődik az egyenes kieséses szakasz. Közülük derül ki, hogy kik lehetnek majd ott az augusztusi nagydöntőn. A hétvégi FIFA19 Global Series utolsó állomásának nagy esélyese Nicolas "Nicolas99fc" Villalba, ugyanis jelenleg ő a Rank1 a PS4-esek között. Korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy miként készül a jelenleg világelső az utolsó nagy megmérettetésére.

Az augusztusi eWorld Cup fináléra 32 játékos jut ki, 16 XBOX és 16 PS4 játékos. A hétvégi PS4 verseny csoportkörének állásról ezen a linken keresztül minden fontos információt megtaláltok. 

Ami viszont még fontosabb, hogy egész hétvégén lesz magyar közvetítés az Esport1 Facebook oldalán. Ez az első alkalom, hogy egy ilyen rangos, nemzetközi FIFA19 versenyt magyarul nézhettek. Ez természetesen egyben azt is jelenti, hogy az augusztusi döntőről is lesz majd magyar közvetítés, úgyhogy, aki eddig azért nem követte élőben az eseményeket, mert csak angol stream volt, az most ne csüggedjen egész hétvégén várunk titeket a FB oldalunkon!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!