Azonnal javították a TFT súlyos hibáját, Bard és Tahm Kench erősödött a PBE-n!

Azonnal javították a TFT súlyos hibáját, Bard és Tahm Kench erősödött a PBE-n!

Újabb módosítások érkeztek a tesztszerverre, miközben a TFT-t is folyamatosan foltozzák.

Négy hős kapott kisebb-nagyobb változtatásokat a tesztszerveren, de a TFT demon spatula bugja sem bírta sokáig, azonnal javították a hibát a Riot munkatársai!

A Magical Journey (E) alagútjában suhanó csapattársak mozgási sebessége 33 %-kal több lesz minden rankon, mint az ellenséges hősöké. Jelenleg ez a mozgási sebesség az élő szerveren szintenként növekedik 10/20/30/40/50 %-ra.

Visszavonták a Static Field (R) változtatásait, így újra 60/40/20 másodpercenként lehet aktiválni az ultit.

Nincs PBE frissítés Ryze változtatás nélkül. Ezúttal a Rune Prison (W) sebzését növelték, mivel a lekötés AP aránya 60 %-ról 70 %-ra növekedett.

A Thick Skin (E) töltési idejét jelentősen csökkentették, ugyanis a korábbi 11/9/7/5/3 másodpercről minden szinten 3 másodpercre módosították. Emellett az elraktározott sebzésből kapható szürke pajzs méretét is csökkentették az alacsonyabb rankokon. Immár 45/50/55/60/65 % sebzést tud átalakítani szürke életté, az eddigi 50/52,5/55/57,5/60 % helyett.

A Teamfight Tacticsben furcsa hiba jelent meg tegnap. Ha egy Demonra (Elise, Morgana stb.) rátettük harc közben a Tear of the Goddesből és Spatulából épített demon spatulát, akkor azonnal megkapta a hős a +20 manát, majd rögtön le is dobta magáról a tárgyat, ami visszakerült a pálya oldalán található tárgygyűjtőbe. Ezek után újra felpattinthattuk az egységre a demon spatulát, majd újra és újra. Ezzel gyakorlatilag két másodperc alatt maximum manára húzhattuk a démon hősünket, aki egymagában carryzte a harcokat. Innentől ez a bug megszűnt és végre nem kell félni többé Elise pókjaitól.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!