Egy játékos kiszámolta az összes fegyverre, hogy hány lövésből pusztíthatjuk el a BRDM-2-t

Helyenként még a páncélozott UAZ-hoz képest is négyszer, ötször, hatszor annyit kell belelőnünk.

A PUBG 30. frissítésével egy igazi veszedelem kertül be a játékba, a BRDM-2 csakis Flare Gun segítségével hívható le, épp ezért egy igazán nehezen megkaparintható járműről beszélünk, ám az ereje mindenért kárpótol. Túlságosan is kárpótol...

A páncélozott szörnyeteg szinte elpusztíthatatlan, legalábbis Solo módban mindenképp, bár egy csapat játékosnak is kell idő ahhoz, hogy kihámozza az ellenfeleket ebből a konzervdobozból. A BRDM-2 annyira erős jelenleg, hogy igazi mémként funkcionál, a játékosok előszeretettel készítenek mém kategóriás gameplay videókat is hozzá.

A problémát egyébként a PUBG Corp. is látja már, néhány nappal ezelőtt jelezték a közösségnek, hogy dolgoznak a megoldáson, de még nem találták ki pontosan, hogy mi is lesz az, szóval a türelmünket kérik. Addig is, amíg várunk erre, egy játékos, Grzesp kiszámolta, hogy a játék különféle fegyvereivel hány lövést is kell leadnunk a monstrumra, hogy felrobbanjon.

Az így kapott adatok alapján Grzesp az M249-et találta a legalkalmasabbnak néhány gránáttal karöltve. Egyébként számokban leírva még meghökkentőbben a jármű ereje. Jöjjenek a táblázatok!

AR-ek

DMR-ek

SR-ek

SMG-k

Pisztolyok

Shotgunok

LMG-k és nyílpuska

Azt hiszem a táblázatok magukért beszélnek, a BRDM-2 bizony csak úgy nyeli a golyókat. Van viszont olyan játékos is, aki szerint semmit nem kellene csinálni a járművel, pusztán kicserélni a páncélozott UAZ-zal Solo módban, mert ha most lenerfelik, akkor meg Duoban és Squadban használhatatlanná válik.

Ti mit gondoltok a járműről? Hogyan kellene egyensúlyba hozni?

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Borítókép forrása: artstation.com

Kövess Minket!