VIDEÓ - 1v8 és más finomságok, avagy vicces jelenetek TFT-ből

VIDEÓ - 1v8 és más finomságok, avagy vicces jelenetek TFT-ből

Darth Volibear, Tank Rengar és 1v9 Darius kalandjai!

Bár még nagyon az elején járunk Taktikus Csapatharc fejlődésének, így várható, hogy akadnak benne furcsaságok, esetleg hibák, mégis, vannak pillanatok, amik pont emiatt teszik meglepően viccessé és addiktívvá a játékot. Ha esetleg még nem merted volna kipróbálni mert túl bonyolultnak tűnt, vagy egyszerűen csak nem volt kedved hozzá, itt egy részletes leírás, ami segít az alapok elsajátításában. Higgyétek el, érdemes legalább 1-2 meccset játszani, aztán rá fogtok érezni egyből.

Vicces pillanatokból tehát nem volt hiány az elmúlt szűk egy hónapban, el is hoztunk nektek néhány meglepő és mulatságos videót a játékosközösségtől.

A 3 Warmogos Tank Rengar odacsap

Főhősünk az első sorból várja acélbiztosan a következő összecsapást, az ember pedig azt hinné, hogy na, ezt a cicát az életben nem ütik le. Hogy egy blikkes szófordulattal éljek: és ami ezután következett:

1v9 Rengar, de most tényleg

Persze van olyan kompozíció és build, ahol a Rengo tényleg hasznos. Ilyen ez a szituáció is, ahol a 6 Assassin kimaxolva, Rengo cica fullra pakolva tárgyakkal, lényegében csak végigugrál a pályán.

Team deleted, Rengar 1v9 from r/TeamfightTactics

Az új meta: Stattik Lucian

A Gunslingerekre amúgy is gyengítés vár, a PBE-n már láthatóak ennek első jelei, szóval addig élvezzétek ki a Stattik Luciant, ameddig csak lehet! Toast prezentálásában és magyarázatában, a két stattikos, botrk-s Lucian tárgyai és a Gunslinger képesség egymást proccolják oda-vissza, ezért lehet az, hogy nagyjából 2 másodperc alatt tud kiosztani nem kevesebb, mint 7000 sebzést. Figyeljétek csak:

Darius x-re menti az 1v8-at

Következő klipünk főszereplője Darius, aki egy meglepően érdekes, ámde annál hatékonyabb builddel menti meg gazdája életét. Az első 5 másodperc után úgy tűnik, hogy vége a meccsnek, de ezt a Dariust annál keményebb fából faragták. Olyan gyorsan sebzik és emiatt olyan gyakran tudja használni az ultiját, hogy egyszerűen alig lehet leszedni, pedig még csak rá vonatkozó kaszt buff sincs rajta. Nézzétek csak:

Darth Volibear

Személyes kedvencemet hagytam a végére: egy Blade of the Ruined Kinggel, egy Infinity Edge-dzsel és egy Rapid Firecannonnal felszerelt maci kilométerekről szórja a villámokat, pont mint Darth Sidious a Star Warsban. Ja, emellett pedig még hatékony is! Képzeljétek el, mi lett volna, ha még egy glacial kombó is van nála:

When Volibear joins the dark side from r/TeamfightTactics

Természetesen keressük a legjobb magyar akciókat is, ha van vicces vagy megdöbbentő jeleneted, dobd be ide nekünk a cikk alá kommentbe!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!