Csobbanj egyet a siófoki plázson és nyerd meg a FIFA19 versenyt a Fitness Fesztiválon!

Csobbanj egyet a siófoki plázson és nyerd meg a FIFA19 versenyt a Fitness Fesztiválon!

Amikor az e-sport és a fitness találkozik, az egy maradandó élményt eredményez Siófokon.

Először rendezik meg a Balaton partján fekvő Siófokon az Eisberg - Just Clear Plázs Fitness Fesztivált július 20-21-én, ahol FIFA19 torna várja a kilátogatókat, ahova díjmentes lesz a regisztráció. Az alábbi eseményen jelezhetitek, ha szeretnétek részt venni a rendezvényen:


Kattints a képre!

Egy sajtótájékoztató keretein belül meséltek a szervezők a július második felében tartandó eseményről, valamint a helyszínen lévők megtekinthették egy Bikini fitness és e-sport bemutatót is. Előbb két bájos hölgy tökéletes alakját lehetett megcsodálni, utána pedig a konzol játéké volt a főszerep, amit olyan ismertebb személyek is kipróbáltak, mint Rubint Réka és Kulcsár Edina. Utóbbi hölgy, mint kiderült férje, Szabó András ellen szokott játszani a FIFA-val és egész ügyesen irányítja csapatát a virtuális futballpályán. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Just Clear Plázs sajtótájékoztatón Rubint Réka is kipróbálta a virtualis sportot

Esport1 (@esport1) által megosztott bejegyzés,

A nagyszabású két napos rendezvényen 10 színpadon zajlanak majd az események és rengeteg mozgásformát kipróbálhatnak az érdeklődők. A sportprogramokon túl, a Just Clear Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa nyári versenyeit is itt rendezik többek között Fitt Modell, Fitness Modell és Men’s Physique kategóriában.De lesz spinning, World Jumping Walkenergie, Fekvenyomó Bajnokság , Animal Flow és együtt edzhetünk többek között Rubint Rékával , Péntek Enikővel, Czanik Balázzsal is.

De ez még nem minden, ugyanis most először az e-sport is helyet kapott a programok között! A sport és e-sport vonal nem most találkozik először és biztosan nem is utoljára. A siófoki plázson, július 21-én, a nagysátorban egy FIFA19 verseny várja Magyarország legjobbjait, ahol a helyszínen egészen 11 óráig lehet nevezni. Lesz 4 meghívott e-sportoló is, akik csatlakoznak mezőnyhöz, a küzdelem pedig 11 órakor veszi kezdetét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kulcsár Edina a Fifa standnál ragadt! Hazi bajnokság! :)

Esport1 (@esport1) által megosztott bejegyzés,

Az első helyezett 50 ezer forint értékű nyereményt vihet haza a kupa mellett. A dobogósok továbbá érmeket kapnak a nap végén elért helyezésük szerint.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!