Új, sejtelmes PROJEKT videót mutatott nekünk tegnap este a Riot

Új, sejtelmes PROJEKT videót mutatott nekünk tegnap este a Riot

Nagyon nagy a valószínűsége, hogy a mostani, Játékterem eseményt a PROJEKT 2019-es dolgok követik majd.

Szombat este meglepetéssel álltak elő a fejlesztők a rajongók számára, még pedig egy rövid előzetessel a következő eseményről és az azzal érkező, remélhető hőskinézetekről is van némi találgatás.
A rövid, 12 másodperces videó ugyan nem árulta el a kinézetek kilétét, de jó rajongók hívén nem csak a publikum, de mi is elkezdtünk találgatni, és egyetértünk a játékosokkal abban, hogy valószínűleg Jinx gépfegyvere okozza azokat a sérüléseket, továbbá a hatalmas vágást Pyke karakteréhez kötöttük. Amennyiben még nem láttad volna az előzetest, alább pótolhatod azt.

A PROJEKT kinézetek családjában az alábbi 12 hős szerepel: Master Yi, Leona, Lucian, Yasuo, Zed, Fiora, Ashe, Ekko, Katarina, Jhin, Vayne és Vi. Érdekesség, hogy a PROJEKT univerzum magába öleli még a Program hőskinézetek családját is, így a teljes famíliába tartozik még Blitzcrank, Camille, LeBlanc, Lissandra, Nami és Soraka is.ewqA fejlesztőket ismerve nem kell majd sokat várni a következő információk bejelentésére, szóval érdemes résen lenni! A fent látható robotos, PROJEKT témájú Jinx kinézet kizárólag fan art, de nem lennénk meglepve, ha ez alapján kezdték volna el építeni az esetleges kinézetet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!