Új előzetessel, 4 új hőskinézettel rukkoltak elő, íme a PROJEKT: Leszámolás

Új előzetessel, 4 új hőskinézettel rukkoltak elő, íme a PROJEKT: Leszámolás

Négy újdonsült hőskinézet érkezik az idei PROJEKT: Leszámolás esemény során, nézzük mit tudtunk meg!

A legújabb, közel 1 perces animált előzetes elárult mindent, amire az elmúlt 24 órában kíváncsi volt az internet népe. A pletykák igaznak bizonyultak, sőt, nem kettő, hanem négy új hőskinézet várható!
A szombat esti rövid, 12 másodperces előzetes során tippelgetni lehetett és a közösség erősen egyetértett abban, hogy Jinx és Pyke biztosan kap új kinézetet, melyek eddig igaznak is bizonyultak, a mostani előzetes azonban még jobban ráerősített erre a gondolatmenetre. Sőt, ezen felül még további kettő kinézet is látható, egybehangzó tippek alapján Akali és Irelia csatlakozik még hozzájuk!

Mindenesetre egy hivatalos megerősítésre még várunk azért az eseménnyel kapcsolatban, de az már biztos, hogy a jövőhét folyamán még több érdekességet fogunk megtudni a PROJEKT: Leszámolásról!

Titkon remélem mellesleg, hogy a PROJECT: Overcharge játékmód is visszatér, ha már újabb kinézetek és egy teljes esemény is érkezik. Így tehát lehet készíteni a pénztárcákat az eseményre, mert tartalomban nem lesz hiány!

Minket a hideg kirázott tőle, na és Téged?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!