Nem vártuk, de egy fontos update még érkezett a FIFA19-hez!

Nem vártuk, de egy fontos update még érkezett a FIFA19-hez!

Jó hír, hogy a nyáron már stabilabb szervereken tolhatjuk, illetve, ha nem tervezzük megvásárolni a következő részt, akkor nem lesz elhanyagolva a 19 sem az EA szerint.

Lassan a FIFA20 beharangozásával lesz elfoglalva a kiadó, viszont még előtte kidobott egy nem is akármilyen updatet. PC-re már elérhető, de megszokhattuk, hogy további egy hetet kell várnunk a konzolokon való élesítés előtt. Az 1.16-os patch az infrastruktúra fejlesztéseire és a szerverek stabilitására, valamint a működésükre összpontosított.

Ez azonban nem csak a mostani játékot érinti, ugyanis a jövőben tovább frissítik majd ezt a vonalat:

"Az erőfeszítéseink semmiképpen sem fejeződnek be ezen a területen, és folytatjuk a vizsgálatokat a szerverekkel kapcsolatban, hogy a játékmenet a lehető legjobb legyen, és ez nem marad abba a FIFA20 megjelenésével, továbbra is foglalkozunk majd a 19-cel."

A fejlesztők igyekeztek jelentős módosításokat végrehajtani a játékmenet javítása érdekében. A hálózatban eszközölt finomítások és javítások PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n a következő játékmódokat érintik: FUT ChampionsDivision RivalsOnline Draft, FIFA Pro Clubs, FIFA Co-Op Seasons.

  • Ha az első kísérlet sikertelen volt, akkor jelentősen redukálódik a hálózaton elküldött gameplay információhoz szükséges időtartam.
  • Csökken a pufferidő a játékinformáció megkapása és a képernyőn való megjelenése között.
  • Új hálózati és adatközpont konfigurációs változásokat eszközöltek, hogy növeljék a hatékonyságot és a kapacitást az - elsődlegesen - európai szervereken.
  • Számos egyedi hardver újítás történt adott hardverproblémák miatt a világ különböző szerverein.
  • Korábban előfordult, hogy instabillá váltak a szerverek, ezzel károsítva az online játékélményt. A fejlesztőcsapat nem kevés erőbefektetéssel igyekezett kijavítani a megbízhatatlanság forrásait.

Az EA szerint tehét a FIFA19-et tovább foltozgatják majd a következő patchekben, és bár szeptember 27-én megjelenik a FIFA20, nem mondanak le a mostani játékról sem.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!