Ezekkel a hősökkel játszanak az EUNE szerver legjobb játékosai!

Az EUNE szerver legjobb idézőit néztük meg, hogy milyen championokkal játszanak Challenger eloban.

Az EUNE szerverről sokan gondolják úgy, hogy sokkal gyengébb, mint az EUW. Ebben lehet is igazság, azonban azt nem lehet elvitatni a legjobbaktól, hogy nem érdemtelenül másztak fel a kelet-európai régió Kihívó osztályába. Mutatjuk, hogy milyen pozícióban játszanak az EUNE szerver legjobb idézői és milyen championokat mainelnek!

5. Sharishanya

Brutális győzelmi arányt ért el, mindössze 164 mérkőzésből a jungle main játékos. Elsősorban Jarvannal játszott a Ranked meccseken, de előszeretettel választotta Sejuanit is, ha a szükség úgy hozta. Ha épp nem engedték dzsungelezni, akkor a felső ösvényen farmolta a minionokat és a gyilkosságokat is. Shen, Jayce, Kennen és Fiora volt a legtöbbször választott toposa, igaz Shennel "csak" 50 %-os győzelmi arányt ért el.

4. Songu

Egy igazi support maint köszönthetünk a negyedik helyen, ugyanis Songu Pyke, Yuumi, Karma hármasával játszik a legtöbbször. Mindhárom karakter borzasztóan erős jelenleg a metában, igaz Yuumi mellé a legjobb, ha van egy premade társunk is, mivel néha teljesen abszurd módon tudnak viselkedni az ADC-k, ha nem megfelelő a kommunikáció. Mivel a support iránt nem túl nagy a kereslet, így a 424 játék jelentős részében megmaradt Songunak ez a rola. Az 54 %-os győzelmi arány nem tűnik soknak, de ennyi megvívott mérkőzés mellett ennyi is elég a Challenger osztály 4. helyéhez.

3. Gordon The Vlak

Ismét egy dzsungelest köszönthetünk a listán, mivel Gordon The Vlak Gragasszal játszik a legtöbbször, ami nem véletlen, ugyanis 70 meccsből ért el 69 %-os győzelmi arányt. Néha nem engedik erdészkedni, ebben az esetben marad Vel'koznál, amivel miden keseríti meg az ellenfelek életét. Nagyon szép számokat hoz még Rammusszal és Amumuval is, igazi off-meta jungler karakterekkel érte el a Challenger legalsó dobogóját.

2. I am LeBron

A bolgár játékos nem sokat ront a mintán, ugyanis ő is a dzsungel pozícióban érte el a legszebb eredményeit. A champion poolja eltér a korábbiaktól, mivel az agresszívabb karaktereket részesíti előnyben. Kayn, Evelynn és Kha'zix mellett Karthusszal és Shacoval is sok meccset játszott már a 9. szezonban, de egyértelműen Kaynnel a legerősebb a Random 5 egykori játékosa. Mivel jól ismerik már a nevét, ezért nem kényszerül más ösvényeken játszani. Legutóbb épp Hecarimmal carryzte le a meccset, de a fej nélküli lovas csak a 10. leggyakrabban választott hőse.

1. Twtv OmulFinn

Az első helyen szintén egy erdészt találhatunk, mivel Twtv is rengeteg meccset vívott már meg a kilencedik szezonban, amik legnagyobb részét a dzsungelben kezdte. Néha supportolni is szokott, akkor főleg Namival dobálja a bubikat. Általában Xint pickel, vagy Kha'zixez, amikkel 68 %, illetve 67 % a győzelmi aránya több, mint 100 meccsen mindkét karakterrel. Elképesztő számok ezek, de az összesített statisztika is magáért beszél. 373 meccsen ért el 60 %-os győzelmi arányt, amivel teljesen megérdemelten ülhet az EUNE trónján.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!