Nagyvárosok LoL-osai kezeket fel: irány nevezni a Clash of Bars versenyre!

Nagyvárosok LoL-osai kezeket fel: irány nevezni a Clash of Bars versenyre!

Nyolc bárban egyszerre küzdenek meg az Idézők a Clash of Bars LoL versenyén, még nem késő nevezni!

Egyedülálló League of Legends bajnokságot indít útjára a szegedi központú LvL Up Esport csapat. Nyolc bár, nyolc város, egy győztes. Július 21-én elrajtol a Clash of Bars!

Nevezés

Teljesen ingyen nevezhettek a versenyre, azonban a hozzátok legközelebbi város, illetve bár Battlefy oldalán tegyétek meg mindezt.

Időpont

Az online selejtezők július 21-én délután 2 órától indulnak, az offline döntőt július 27-én rendezik, szintél délután 2 órától. 

Helyszín

Az online döntőt mindenki a saját asztala előtt játszhatja le, azonban a legjobb csapatokra vár még egy offline döntő, amit a nagyvárosok bárjaiban bonyolítanak majd le párhuzamosan. 

Nyeremények

Természetesen értékes nyeremények is várnak a legjobb csapatokra. A Hama jóvoltából az első helyezett csapat uRage Morph Gamer egérrel, a második helyezett uRage Cyber Paddel gazdagodik. A harmadik helyezett jutalmát egyelőre még nem publikálták, de az biztos, hogy nem távoznak a dobogó legalsó fokáról sem üres kézzel a játékosok. Az egyik szervezőtől megtudtuk, hogy RP-t is szétosztanak majd a legjobbak között, amikből utána azt vásárolhattok, amit szeretnétek a kliensen belül.

Irány a Battlefy és adjátok le a nevezéseteket, ha kérdésetek lenne akkor forduljatok bátran a LvL Upos srácokhoz Facebookon, akik készséggel válaszolnak mindenre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!