Legyen Tiéd a 20 darab Arcade Orb egyike!

Legyen Tiéd a 20 darab Arcade Orb egyike!

Újabb nyereményjáték érkezik, ezúttal tőlünk és a GoodID jóvoltából!

Zajlanak az események egymást követően, ezt pedig valahogy meg kell ünnepelni. Így hát arra gondoltunk, hogy miért ne tennénk azt veletek, olvasóinkkal és nézőinkkel egyaránt? Úgyis kellemes az idő manapság, nincs se túl meleg, sem pedig túlzottan hideg, tegyünk rá még egy lapáttal a csodálatos érzésre, a nyárra, a hangulatra.

Ennek örömére nyereményjátékot hoztunk számotokra, melyben 20 Arcade Orb kerül kisorsolásra. Az Arcade Orbok mellé természetesen jár a 16 zseton is az eseményhez. Maga a gömb pedig egy véletlenszerű hőskinézet töredéket tartalmaz fixen, illetve van további esély Drágakőre, Zsákbamacskára, illetve Drágakőből kiváltható hőskinézetre is.

A nyereményjátékban való részvételhez pedig nincs más dolgotok, mint jelentkezni a játékra az eredeti posztban. Ott találtok egy gleam.io linket, ahol minél több feladatot visztek végig, annál többször kerül a nevetek abba a virtuális kalapba, amiből majd a sorsolás történik.

Maga a sorsolás július 21-én 12:00 órakor, ahol 20 győztes lesz gazdagabb az említett nyereményekkel. A nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot.

Szólj a haveroknak is, hátha nekik is kijut egy kicsi a szerencséből!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!