Démon és Shapeshifter nerffel zárulhat a 9.14 PBE-n

Démon és Shapeshifter nerffel zárulhat a 9.14 PBE-n

Valószínűleg ezek voltak az utolsó változtatások, ami mellett még a creep körök végén kapott garantált tárgyakon is változtatnak picit.

Végre valahára elérkeztünk a TFT első nagy frissítéséig, ami az elmondottak alapján tényleg hatalmas lesz, hisz a ranked mellett rengeteg UI változtatás, buffok/nerfek, de még egy új egység is bekerül a játékba. Minden bizonnyal bugfixekkel is teletűzdelik majd, mivel ez még mindig a béta szezon. Szinte rá sem ismerhetünk majd a 9.14-es TFT-re, mivel nem csak a kinézet, de az erőviszonyok is nagyban megváltoznak majd. Például a Shapeshifterek és a démonok borzasztó erősek voltak PBE-n, de nagyon úgy tűnik, hogy mindezt az élő szerverekre már nem hozzák át.

Mellettük egyébként a kalózok is kicsit erősnek bizonyultak a teszt szerveren, de August megígérte, hogy hamarosan ott is várhatunk változtatásokat. Nézzük is viszont a számokat. A Shapeshifter-ök mostantól csak 60% HP-t kapnak átalakuláskor, ugyanis a tank Shyvana szinte legyőzhetetlennek tűnt. A démonok komoly buffot kaptak pár napja, amikor 2/4/6 démon egység esetén 35/60/85% eséllyel égették a manát, ez mostantól 25/50/85%-ra módosult. Elise csak az alap statisztikáira kapott némi gyengítést, bár a két szinergia nerfelése már bőven elegendőnek kellett volna lennie számára. Végül, de nem utolsó sorban pedig a garantált droppokon is javít a Riot, ugyanis a PBE-n már nem csak tárgyat, de XP-t és Goldot és egységet is kaphatunk, de a visszajelzések szerint, néha akár 1 goldot vagy 2 XP-t is dobhat egy-egy PvE kör, amivel lássuk be, nem megyünk sokra.Mindezek mellett egy érdekes kérdés is érkezett a poszt alatt, ami azt firtatta, hogy vajon a szerdai frissítéssel megérkezik-e azonnal a rangsorolt mód is. Erre August nem tudott válaszolni, így átirányította a kérdést MapleNectarnak, aki végül ugyancsak nem válaszolt, így érdemes úgy kezelni még a rankedet, hogy nem érkezik meg holnap.

Körülbelül fél nap választ el minket a 9.14 megérkezésétől, aminek részleteiről nálunk olvashattok bővebben, legyen az a Szurdok, vagy éppen a TFT.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!