Hirdetés

Megérkeztek teljes pompájukban az új Projekt skinek PBE-re

Wolfi | 19/07/17 18:57
Cikk mentése

Íme az áruk és az összes interakciójuk.

Hirdetés

A mai nappal megérkezett a várva várt 9.14-es frissítés, ahol összesen 35 hős változott kicsit vagy nagyon a Szurdokban, emellett pedig megjött az új Death Recap és a gigantikus TFT patch notes is. Skinek tekintetében a Demacia Vice téma jelent meg, aminek keretein belül Garen és Lucian is kapott egy igen pofás, Miami Vice/Vice City érzésű skint. A frissítés megjelenése előtt már megkaptuk a teasereket, tegnap pedig hivatalossá is vált, hogy újból érkezik a Projekt téma, ahol most öt karakter kap skint. Ez az öt hős nem más, mint Akali, Pyke, Warwick, Jinx és Irelia, utóbbi pedig egy Prestige változattal is gazdagok. A mai napon mindannyian bekerültek a PBE-re, így nézzük is meg őket teljes pompájukban.

PROJECT: Pyke - 1820 RP

PROJECT: Warwick - 1350 RP

PROJECT: Jinx - 1350 RP

PROJECT: Akali - 1350 RP

PROJECT: Irelia - 1350 RP

PROJECT: Irelia Prestige változat

A skinek mellett természetesen mindenkére érkeztek Chroma-k is, amit alább láthattok:

Emellett ikonok:És emote-ok is jöttek:Végül, de nem utolsó sorban pedig itt az új PROJECT: Reckoning WardHa minden jól megy akkor az event és a skinek a 9.15-ös frissítésben érkeznek majd meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Jhsocsi 4 hónapja
    Ahogy ingame kinéz Pyke az nem nagyon adja vissza amit splash arton látok (vállap, fej...), de ettől függetlenül az animációk és stb azok 10/10, úgyhogy (attól függetlenül, hogy számomra kifogásolható) sajnos sokba fog ez nekem fájni
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?