Sztori alapú trailert kapott a PUBG, elindult Erangel történetének bemutatása

Sztori alapú trailert kapott a PUBG, elindult Erangel történetének bemutatása

PUBG - Megtekinthetjük az első túlélő történetét.

A PUBG negyedik szezonja egészen új fejezeteket nyit majd a játékban, az oly régóta kihasználatlan történeti szálakat a fejlesztők most végre előhúzzák, és bemutatják nekünk, hogy hogyan is lett Erangel az, aminek ma ismerjük. Kezdésnek ehhez kiadtak egy zseniális trailert.

A videó 1965-be repít minket vissza, abba az időszakba, amikor az első komoly harcok dúltak a szigeten. Volt ott egy gyermek, aki átélte azokat a szörnyűségeket, és nem csak átélte, de túl is élte, ezzel ő lett a sziget első magányos túlélője. 

Többen tippeltek arra, hogy ez a videó nem is kimondottan a jelenleg általunk ismert PUBG-hoz kapcsolódik, hanem valami máshoz, akár ahhoz a sztori alapú, PUBG univerzumban játszódó játékhoz, amit az újonnan létrehozott Striking Distance stúdió fejleszt.

A legújabb 4.1-es frissítés jegyzetében azonban a fejlesztők elmondták, hogy a negyedik szezonban elkezdik kibontani Erangel eddig ismeretlen történelmét, szóval szinte biztos, hogy ez a videó a mostani PUBG része. (A frissítést hamarosan elolvashatjátok nálunk magyar nyelven.)

Mit gondoltok Erangel háttértörténetéről? Ti szeretnétek megismerni a mára már legendás sziget múltját?

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!